Voor al uw vragen, zorgen èn ideeën

begeleider lessen, buiten, kinderen

Kijk eens rond op dit Sociaal Plein

Helpen en geholpen worden, dat maakt onze samenleving een stukje fijner. De gemeente Leusden en Larikslaan2 willen inwoners helpen bij het zoeken en het vinden van passende oplossingen en mogelijkheden, op het gebied van zorg, jeugd en werk, wonen en welzijn. Op deze website komt alles bij elkaar. U vindt antwoorden op uw vragen, hulp bij uw zorgen en u vindt elkaar!

Zoeken per onderwerp

Onder de knop HULP EN ADVIES vindt u een lijst met onderwerpen die te maken hebben met zorg, welzijn, opvoeden en opgroeien.

Snel zoeken en vinden?

Typ gewoon dat wat u zoekt in de zoekbalk.

Sociale kaart

Via de sociale kaart ziet u snel waar organisaties zitten en welke activiteiten er worden georganiseerd.

Elkaar helpen

Maar SociaalPleinLeusden.nl is er niet alleen om het antwoord te vinden op vragen. Via de knop Als vrijwilliger aan de slag komt u bij de vrijwilligersvacaturebank. Heeft u tijd over? Af en toe of regelmatig? Kijk dan eens in het overzicht. Er is voor elk wat wils. Samen zorgen we zo voor een toekomst waarin elkaar helpen vanzelfsprekend is.

Kijk eens bij ‘Ik heb een idee’

Iemand in uw buurt die veel hulp nodig heeft? Dan kunt u bijvoorbeeld aanbieden de hond uit te laten terwijl een andere buurman helpt met de boodschappen. U heeft vrije tijd over? Wist u dat uw overbuurvrouw iemand zoekt om mee naar haar maandelijkse ziekenhuiscontrole te gaan? Kijk eens bij Ik heb een idee. Misschien vindt u daar precies wat u zoekt. Of u plaatst uw eigen idee.

Zo helpen we elkaar op het SociaalPleinLeusden.nl.