Abrona, de Klepper zoekt:

Activiteitenvrijwilliger

Taakomschrijving vrijwilligerswerk

De Klepper is een ontmoetingscentrum voor mensen met een verstandelijke beperking. Zij kunnen iedere zaterdag in de Klepper komen eten en meedoen aan de activiteiten die worden georganiseerd. De activiteitenvrijwilliger werkt samen met twee andere vrijwilligers en een beroepskracht. Iedere week worden er verschillende activiteiten georganiseerd zoals disco-avonden, bingo’s, sjoelavonden, beautyavonden, carnaval, creatieve avonden etc.

Bij de uitvoering van deze avonden zijn vrijwilligers nodig voor het draaien van bardiensten en het helpen uitvoeren van de activiteiten. Het werk is heel afwisselend, het is voor de bezoekers vaak al heel fijn dat er mensen zijn waar ze een praatje mee kunnen maken of gezellig een spel mee kunnen doen. Bij disco-avonden sta je b.v. mee te swingen, bij een sjoelavond hou je de scores bij, bij een beautyavond ben je nagels aan het lakken en met carnaval loop je de polonaise.

Wij vragen
Belangstelling voor de doelgroep, sociale instelling, enthousiasme, ervaring is niet nodig, dat komt vanzelf.
Bijzonderheden
Iedere zaterdag van 16.00 tot 22.00 uur. Het is ook mogelijk om de kookdienst (van 16.00 – 19.30 uur) of de activiteitendienst (19.30 – 22.00 uur) mee te draaien. Minimaal eens per zes weken heeft elke vrijwilliger een dienst.
Tijdsbesteding: minder dan 4 uur p/week
Soort werk: Activiteitenbegeleiding

Reageren of meer informatie?

Wilt u reageren of meer informatie over deze vrijwilligerswerkvacature? Maak gebruik van onderstaand formulier. Uw reactie wordt direct per email verstuurd naar Sociaal Plein Leusden.