Stap 1: Algemene informatie
Titel van de vacature
algemeen bestuurslid
test
Leusden Zuid
Taakomschrijving
GSVA (Gehandicaptensportvereniging Amersfoort) zoekt een Algemeen bestuurslid
De taakomschrijving is als volgt:
  • oplossingsgericht vergaderen
  • taken addequaat uitvoeren
Gevraagde vaardigheden en competenties:
  • affiniteit met (aangepast) sporten
  • goede communi
Tijdsbesteding
in overleg
Eventuele bijzonderheden
Als actieve sportvereniging maken we sporten mogelijk voor iedereen met een fysieke beperking, ongeacht zijn of haar leeftijd. We zijn een combivereniging en bieden dus meerdere aangepaste sporten aan, die in competitieverband of recreatief beoefend worden. Daarbij zijn veel vrijwilligers actief als trainer of begeleider. Het bestuur fungeert binnen de vereniging als bindende factor die het overzicht tussen de verschillende afdelingen bewaart en zorgt dat alle sporters hun sport kunnen blijven beoefenen. Daarbij is er nauw contact met de secties om het sporten te faciliteren. Het bestuur bestaat nu uit 6 personen en vergadert ca. 10 keer per jaar, zowel onderling als met de sectievertegenwoordigers. Afgezien van de functies voorzitter, secretaris en penningmeester worden de taken onderling verdeeld.
Korte omschrijving van de organisatie
Bewegen is belangrijk. Bewegen is gezond. Bewegen is leuk. Dat geldt voor jong en oud. En een lichamelijke of visuele beperking hoeft daarbij niet in de weg te staan. Gehandicapten Sportvereniging Amersfoort (e.o.) schept de randvoorwaarden waardoor het lichamelijk gehandicapten in de regio mogelijk wordt te sporten. Daarbij gaat het om: tafeltennis, badminton, zwemmen, H- en E-hockey en rolstoelbasketbal. GSVA draait volledig op vrijwilligers. Zo kent elke sectie een afdelingshoofd en zijn er gespecialiseerde trainers
URL naar vacature op eigen website
http://www.gsva.info
Stap 2: Adresgegevens
Naam
GSVA
Adres
postbus 34
Amersfoort 3800AA
Nederland
Map It
Telefoonnummer
06-20078558
E-mailadres
bestuurslidgertjan@gsva.info
Website organisatie
http://www.gsva.info

 

Reageren of meer informatie?

Wilt u reageren of meer informatie over deze vrijwilligerswerkvacature? Maak gebruik van onderstaand formulier. Uw reactie wordt direct per email verstuurd naar Sociaal Plein Leusden.

Reageren of meer informatie?

Wilt u reageren of meer informatie over deze vrijwilligerswerkvacature? Maak gebruik van onderstaand formulier. Uw reactie wordt direct per email verstuurd naar Sociaal Plein Leusden.