Stap 1: Algemene informatie
Titel van de vacature
Begeleider Afdeling Zwemmen
Wijk waar de werkzaamheden worden uitgevoerd. Keuze uit:
Leusden
Taakomschrijving
GSVA Amersfoort zoekt een begeleider afdeling Zwemmen. U gaat mensen met een lichamelijke beperking, die chronisch ziek zijn of een minder goede motoriek hebben, begeleiden bij hun zwemactiviteiten. Dit doet u in nauw contact met het team van vrijwilligers, dat het begeleidingsteam vormt. De vooral gezellige en sociale zwemles vindt plaats op woensdagavond van 19.00-20.30 uur in het extra verwarmde zwembad Hoogland. Er zijn zo’n 40 leden. Een instructeursdiploma/sportopleiding is een pré, maar niet vereist. Het volgen van een zelf gewenste en voor ons nuttige opleiding is bespreekbaar. Een reiskostenvergoeding is niet gangbaar maar eventueel bespreekbaar. Ook assistent-trainers met een sportieve achtergrond/opleiding zijn van harte welkom. We bieden een ruime inwerkperiode, een gratis lidmaatschap van de vereniging, een WA- en ongevallen verzekering en een jaarlijks feestje.
De taakomschrijving is als volgt:
  • begeleiden en trainen van onze zwemmers
Gevraagde vaardigheden en competenties:
  • affiniteit met sporters met een lichamelijke beperking
  • goede communicatieve vaardigheden
  • MBO 3 werk-en denkniveau
  • diploma reddend zwemmen of bereid dit te halen
  • aansturen van het begeleidingsteam
  • coachen en begeleiden van de zwemmers
  • kunnen optreden bij onregelmatigheden
Tijdsbesteding
minder dan 4 uur per week op de woensdagavond
Korte omschrijving van de organisatie
Bewegen is belangrijk. Bewegen is gezond. Bewegen is leuk. Dat geldt voor jong en oud. En een lichamelijke of visuele beperking hoeft daarbij niet in de weg te staan. Gehandicapten Sportvereniging Amersfoort (e.o.) schept de randvoorwaarden waardoor het lichamelijk gehandicapten in de regio mogelijk wordt te sporten. Daarbij gaat het om: tafeltennis, badminton, zwemmen, H- en E-hockey en rolstoelbasketbal. GSVA draait volledig op vrijwilligers. Zo kent elke sectie een afdelingshoofd en zijn er gespecialiseerde trainers. Bij de zaalsporten zijn we niets zonder de ballenrapers en materiaalmensen. De watersporters worden door een team begeleiders in en uit het water geholpen en het vervoer is in handen van vrijwillige chauffeurs. Ook de communicatie van de vereniging bestaat door de inzet van vrijwilligers. De website wordt onderhouden door een webmaster en het clubblad wordt gemaakt door een redactieteam. Het dagelijks bestuur van de vereniging is eveneens in handen van vrijwilligers. Maar vrijwilligers zijn er nooit teveel! Ook uw expertise, tijd of energie kunnen we goed gebruiken!
URL naar vacature op eigen website
http://www.gsva.info
Stap 2: Adresgegevens
Naam
Ank van de Beek
Telefoonnummer
06-49140070
E-mailadres
secretariaat@gsva.info
Website organisatie
http://www.gsva.info

Reageren of meer informatie?

Wilt u reageren of meer informatie over deze vrijwilligerswerkvacature? Maak gebruik van onderstaand formulier. Uw reactie wordt direct per email verstuurd naar Sociaal Plein Leusden.