Stap 1: Algemene informatie
Leusden Zuid
Taakomschrijving
GSVA (gehandicaptensportvereniging Amersfoort) zoekt een begeleider schuiftafeltnnis
De taakomschrijving is als volgt:
  • ondersteunen en begeleiden vande tafeltennissers
Gevraagde vaardigheden en competenties:
  • affiniteit met sporters met een lichamelijke beperking
  • goede sociale vaardigheden
  • betrouwbaar
  • invoelingsvermogen
  • hulpvaardig
Tijdsbesteding
op donderdagavond van 19.00-21.00 uur
Eventuele bijzonderheden
De trainingen vinden plaats in sporthal Rustenburg te Amersfoort. De gezellige schuiftafeltennissers hebben een lichamelijke beperking waardoor ze geen tafeltennis kunnen spelen en zitten vaak in een rolstoel. Ze maken deel uit van een grotere groep tafeltennissers welke tegelijkertijd en in dezelfde zaal spelen. Sommigen spelen competitie, anderen alleen recreatief. Ook worden geblesseerde tafeltennissers, voor hun herstel en indien mogelijk en gewenst, tijdelijk bij het “schuiven” ondergebracht. Er is steeds een zaalcoördinator aanwezig, die ervoor zorgt dat de trainingen goed verlopen.
Korte omschrijving van de organisatie
Bewegen is belangrijk. Bewegen is gezond. Bewegen is leuk. Dat geldt voor jong en oud. En een lichamelijke of visuele beperking hoeft daarbij niet in de weg te staan. Gehandicapten Sportvereniging Amersfoort (e.o.) schept de randvoorwaarden waardoor het lichamelijk gehandicapten in de regio mogelijk wordt te sporten. Daarbij gaat het om: tafeltennis, badminton, zwemmen, H- en E-hockey en rolstoelbasketbal. GSVA draait volledig op vrijwilligers.
URL naar vacature op eigen website
http://www.gsva.info
Stap 2: Adresgegevens
Naam
GSVA
Adres
Postbus 34
Amersfoort 3800AA
Nederland
Map It
Telefoonnummer
06-20078558
E-mailadres
bestuurslidgertjan@gsva.info
Website organisatie
http://www.gsva.info

Reageren of meer informatie?

Wilt u reageren of meer informatie over deze vrijwilligerswerkvacature? Maak gebruik van onderstaand formulier. Uw reactie wordt direct per email verstuurd naar Sociaal Plein Leusden.