Stap 1: Algemene informatie
Titel van de vacature
Begeleider schuiftafeltennis
Wijk waar de werkzaamheden worden uitgevoerd. Keuze uit:
Leusden
Taakomschrijving
GSVA Amersfoort zoekt een begeleider Schuiftafeltennis. De trainingen vinden plaats in sporthal Rustenburg te Amersfoort. De gezellige schuiftafeltennissers hebben een lichamelijke beperking waardoor ze geen tafeltennis kunnen spelen en zitten vaak in een rolstoel. Ze maken deel uit van een grotere groep tafeltennissers welke tegelijkertijd en in dezelfde zaal spelen. Sommigen spelen competitie, anderen alleen recreatief. Ook worden geblesseerde tafeltennissers, voor hun herstel en indien mogelijk en gewenst, tijdelijk bij het “schuiven” ondergebracht. Er is steeds een zaalcoördinator aanwezig, die ervoor zorgt dat de trainingen goed verlopen. .
De taakomschrijving is als volgt:
  • ondersteunen en trainen van onze schuiftafeltennissers
Gevraagde vaardigheden en competenties:
  • goede sociale vaardigheden
  • affiniteit met sporters met een lichamelijke beperking
  • betrouwbaar
  • enthousiast
  • rustig
Tijdsbesteding
minder dan 4 uur per week op donderdagavond
Korte omschrijving van de organisatie
Bewegen is belangrijk. Bewegen is gezond. Bewegen is leuk. Dat geldt voor jong en oud. En een lichamelijke of visuele beperking hoeft daarbij niet in de weg te staan. Gehandicapten Sportvereniging Amersfoort (e.o.) schept de randvoorwaarden waardoor het lichamelijk gehandicapten in de regio mogelijk wordt te sporten. Daarbij gaat het om: tafeltennis, badminton, zwemmen, H- en E-hockey en rolstoelbasketbal. GSVA draait volledig op vrijwilligers. Zo kent elke sectie een afdelingshoofd en zijn er gespecialiseerde trainers. Bij de zaalsporten zijn we niets zonder de ballenrapers en materiaalmensen. De watersporters worden door een team begeleiders in en uit het water geholpen en het vervoer is in handen van vrijwillige chauffeurs. Ook de communicatie van de vereniging bestaat door de inzet van vrijwilligers. De website wordt onderhouden door een webmaster en het clubblad wordt gemaakt door een redactieteam. Het dagelijks bestuur van de vereniging is eveneens in handen van vrijwilligers. Maar vrijwilligers zijn er nooit teveel! Ook uw expertise, tijd of energie kunnen we goed gebruiken!
URL naar vacature op eigen website
http://www.gsva.info
Stap 2: Adresgegevens
Naam
Ank van de Beek
Telefoonnummer
06-49140070
E-mailadres
secretariaat@gsva.info
Website organisatie
http://www.gsva.info

Reageren of meer informatie?

Wilt u reageren of meer informatie over deze vrijwilligerswerkvacature? Maak gebruik van onderstaand formulier. Uw reactie wordt direct per email verstuurd naar Sociaal Plein Leusden.