Beheerder ledenadministratie

De gezellige Zonnebloem Leusden is op zoek naar iemand die gemiddeld 1 uur in de week de ledenadministratie wil bijhouden en af en toe uitnodigingen kan maken.

De volgende activiteiten vallen onder deze functie:

  • Het in- en uitschrijven van Zonnebloemgasten en het verwerken van mutaties via een eigen inlogaccount op MijnZonnebloem.
  • Het in- en uitschrijven van vrijwilligers en het verwerken van mutaties, ook in MijnZonnebloem.
  • Aanmaken van overzichten in Excel met gegevens van gasten en vrijwilligers, met name voor uitnodigingen voor activiteiten.
  • De uitnodigingsbrieven e.d. voor activiteiten voorzien van namen en adressen.

De hoeveelheid tijd die deze werkzaamheden kosten is gemiddeld een uur per week. Soms hoef je een paar weken niets te doen omdat er geen mutaties zijn, om vervolgens een paar uur bezig te zijn omdat er een uitnodiging moet worden gemaakt.

Het zou handig zijn dat degene die dit gaat doen enige ervaring heeft met:

  • Werken op de computer
  • Werken in Excel en Word; als diegene al bestanden kan samenvoegen is dat een pré.
  • Het e-mailprogramma Hotmail. Hij/zij kan het huidige inlogaccount en e-mailadres overnemen. Hotmail s ook makkelijk aan te leren.

 

www.zonnebloem.nl/leusden       tel 0618694891

Over de organisatie
De afdeling Leusden is actief sinds 27 februari 1968. Zonnebloem Leusden brengt mensen met een fysieke beperking én vrijwilligers bij elkaar. Hierdoor kunnen zij niet alleen (blijven) deelnemen in de maatschappij, maar wordt ook de sociale samenhang in Leusden bevorderd! Meer informatie over Zonnebloem Leusden is te vinden ww.zonnebloem.nl/leusden of www.facebook.com/zonnebloem.leusden.

De Zonnebloem is er voor mensen, jong en oud met een fysieke beperking en hun mantelzorgers.

Bijzonderheden over de organisatie

De gezellige Zonnebloem Leusden is op zoek naar iemand die gemiddeld 1 uur in de week de leden administratie wil bijhouden en af en toe uitnodigingen kan maken.

Reageren of meer informatie?

Wilt u reageren of meer informatie over deze vrijwilligerswerkvacature? Maak gebruik van onderstaand formulier. Uw reactie wordt direct per email verstuurd naar Sociaal Plein Leusden.