Corona

Maatregelen tegen verspreiding Corona virus

Om de verspreiding van het coronavirus te beperken, houden wij ons aan de richtlijnen van het RIVM. Het RIVM adviseert om zoveel mogelijk thuis te werken en thuis te blijven als je verkouden bent, hoest of koorts hebt. Dat betekent in ons contact met u het volgende:

Onze medewerkers

De medewerkers van Lariks volgen het advies van het RIVM. Dit betekent dat zij zoveel mogelijk vanuit huis werken. En sowieso thuiswerken als zij verkouden zijn of koorts hebben.

Huisbezoeken en afspraken

Heeft u een afspraak met een van onze medewerkers? In dat geval belt hij of zij u om de afspraak telefonisch te doen of te verzetten.

Inloop bij Lariks in Huis van Leusden en De Heelkom

De inloopspreekuren gaan tot 6 april niet door. Dit geldt voor de inloop van Lariks in Huis van Leusden en voor de inloop bij De Heelkom in Achterveld. Wilt u contact met een medewerker neem dan telefonisch of per mail contact met ons op.

Inloop op basisscholen

De inloop op de scholen gaat niet door. Vragen, zorgen? Bel tussen 9.00 – 12.30 uur naar Lariks via 033 303 44 44 of mail info@lariks-leusden.nl.

Uitleen hulpmiddelen

Er is geen uitleen van hulpmiddelen bij Lariks in Huis van Leusden. Voor uitleen bent u  welkom bij Hulpmiddelencentrum Amersfoort aan de Vanadiumweg 15 in Amersfoort.  Inleveren van hulpmiddelen kan wel op werkdagen bij de balie van Huis van Leusden.

Hand geven

Het RIVM adviseert om geen handen meer te schudden om de verspreiding van het coronavirus te beperken. Daarom geven wij geen hand meer. Wij hopen dat u dit begrijpt.

 Meer informatie over corona

Op de website van de rijksoverheid leest u het laatste nieuws, wat te doen om besmetting te voorkomen en wat als je denkt dat je besmet bent.