Stap 1: Algemene informatie
Wijk waar de werkzaamheden worden uitgevoerd. Keuze uit:
  Leusden
Taakomschrijving
  gast vrij Leusden
De taakomschrijving is als volgt:
 
  • Oproep namens taal school Voila Taalschool Voila verzorgt onder andere het onderwijs aan nieuwkomerskinderen van 4-12 jaar. Voor de oudste groep leerlingen (8-12 jaar) zijn ze op zoek naar vrijwilligers die na schooltijd met een aantal kinderen creatieve activiteiten willen organiseren. De kinderen vinden dit erg leuk om creatief bezig te zijn en de leerkrachten merken dat ze daar ook heel veel behoefte aan hebben. Meer dan dat de leerkrachten kunnen bieden onder schooltijd. Het gaat om ongeveer 10 kinderen, die dan aansluitend aan de schooltijd in het gebouw van Voila nog een extra activiteit hebben. Collega’s van Taalschool Voila zijn aanwezig in het gebouw en zijn ook bereid om met de vrijwilligers de “afspraken” met de kinderen door te nemen, zodat het voor de kinderen een “verlengde schooldag” is. Zij werken elke dag tot 14.00 met de leerlingen. Het idee is om aansluitend van 14.00 tot 15.00 uur 1x per week iets aan te bieden aan deze groep.
Gevraagde vaardigheden en competenties:
 
  • enthousiasme, creatief , het leuk vinden om kinderen met weinig middelen creativiteit bij te brengen
Tijdsbesteding
  1 a 2 uur per week
Korte omschrijving van de organisatie
  Gast vrij leusden helpt de statushouders hun weg te vinden in de Leusdense samenleving. Zelfredzaamheid bevorderen staat daarbij voorop. W ondersteunen alle initiatieven die dit helpen te bevorderen
Stap 2: Adresgegevens
Naam
  Annerieke van Wijk
Adres
  Berkelwijk 37
Leusden 3831 MN
Nederland
Map It
Telefoonnummer
  0647806561
E-mailadres
  info@larotacion.nl
Website organisatie
  http://www.voorleusden.nl

 

Reageren of meer informatie?

Wilt u reageren of meer informatie over deze vrijwilligerswerkvacature? Maak gebruik van onderstaand formulier. Uw reactie wordt direct per email verstuurd naar Sociaal Plein Leusden.