Algemene informatie
Titel van de vacature
  Ben je creatief, sportief of muzikaal of gewoon erg gezellig, onze cliënten zoeken jou! Tijden en frequentie zijn flexibel.
Wijk waar de werkzaamheden worden uitgevoerd. Keuze uit:
  Leusden
Taakomschrijving
  Philadelphia, Boerderij Groot Schutterhoef zoekt vrijwilligers die activiteiten met een of meerdere cliënten willen ondernemen of gewoon gezellig een kop koffie of thee met hen komen drinken. Kun je een instrument bespelen, wil je een balspel met hen doen of is breien je hobby, onze cliënten vinden dit erg leuk! Heb je een kind of een huisdier en wil je deze meenemen, onze cliënten genieten er van. Kom gerust een keer langs om een praatje te maken en te kijken of je graag een aanvulling wil zijn in het leven van onze cliënten. Alvast bedankt!
De taakomschrijving is als volgt:
 
  • Bezoekvrijwilligers die eventueel willen ondersteunen bij activiteiten of zelf een activiteit willen ondernemen.
Gevraagde vaardigheden en competenties:
 
  • vriendelijk
  • empathisch
  • sociaal
Tijdsbesteding
  Naar eigen wens
Korte omschrijving van de organisatie
  Op de Deel en de Hofstee wonen voornamelijk oudere cliënten met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking. Die meer zorg nodig hebben dan er in de huidige situatie geboden kan worden. We bieden 24 uurs zorg en dagactiviteiten in de locatie. De clienten staan centraal en hebben ook invloed op hun dagprogramma/ritme bijv: uitslapen, thuis activiteiten doen. Er zijn betrokken vrijwilligers die ondersteunend zijn in de dagelijkse activiteiten zoals; wandelen, snoezelen, koken, beauty, muziek. De begeleiders zijn betrokken medewerkers. De methoden waarmee gewerkt worden zijn belevingsgerichte zorg en warme zorg. We bieden een veilig en warm leefklimaat voor onze oudere medemens.
Adresgegevens
Naam
  Nicole / Demi Frusch/ Tonen
Adres
  Arnhemseweg 23 Leusden 3707XA Nederland Map It
Telefoonnummer
  0334337256
E-mailadres
  n.frusch@philadelphia.nl
Website organisatie
  http://www.philadelphia.nl

 

Reageren of meer informatie?

Wilt u reageren of meer informatie over deze vrijwilligerswerkvacature? Maak gebruik van onderstaand formulier. Uw reactie wordt direct per email verstuurd naar Sociaal Plein Leusden.