Wijk waar de werkzaamheden worden uitgevoerd.
Leusden
Taakomschrijving
Psychogeriatrisch zorgcentrum Lisidunahof zoekt een creatieve vrijwillig(st)er
De taakomschrijving is als volgt:
  • Samen met een andere vrijwilligster en medewerker op de woongroep organiseert en verzorgt u creatieve activiteiten voor en met de bewoners van woongroep Laapeers (jong dementerenden)
Gevraagde vaardigheden en competenties:
  • Zelfstandig
  • creatief
  • Initiatief tonend
  • Om kunnen gaan met mensen met dementie
Tijdsbesteding
2 uur per week op vrijdagmorgen
Korte omschrijving van de organisatie
Psychogeriatrisch zorgcentrum Lisidunahof ligt aan de rand van Leusden. Het is een licht en modern verpleeghuis waar het goed wonen, leven en werken is. Er zijn (nu nog) zes woonafdelingen, maar Beweging3.0 realiseert 14 woongroepen voor ouderen én jongeren met dementie. Binnen de nieuwe kleinschalige woongroepen in Lisidunahof wonen 9 bewoners. De huiselijke situatie wordt zo veel mogelijk nagebootst waardoor het voor de bewoners mogelijk is een zo normaal mogelijk leven te leiden. Juist de kleinschaligheid van de groep maakt dat er optimaal aandacht is voor de individuele bewoner. De bewoners voeren een ‘gewoon’ huishouden door samen te eten, af te wassen, boodschappen te doen en eten te koken. Dit sluit aan bij de leefwijze die de bewoner voorheen ook gewend was en dit biedt herkenning. Een vast team van medewerkers biedt verpleeghuiszorg en welzijn.
URL naar vacature op eigen website
http://www.beweging3.nl/files_content/creatieve%20vrijwilliger%20laapeers.pdf
Stap 2: Adresgegevens
Naam
Janet de Oude Mooi
Adres
Lisidunalaan 18 Leusden 3833 BS Nederland Map It
Telefoonnummer
033-4326159
E-mailadres
janet.deoude@beweging3.nl
Website organisatie
http://www.beweging3.nl

Reageren of meer informatie?

Wilt u reageren of meer informatie over deze vrijwilligerswerkvacature? Maak gebruik van onderstaand formulier. Uw reactie wordt direct per email verstuurd naar Sociaal Plein Leusden.