Stap 1: Algemene informatie
Titel van de vacature
Talent gezocht als vrijwilliger bij Latent Talent
Leusden
Taakomschrijving
Latent Talent zoekt een cursus coordinator
De taakomschrijving is als volgt:
  • Latent Talent is een stichting met als doelstelling het laten ontdekken van de verborgen talenten, die iedereen in zich heeft. De cursussen van Latent Talent worden aan kleine groepen gegeven en door de informele sfeer ontstaan er vanzelf sociale contacten. Dankzij de inspanning van vele enthousiaste en vakkundige docenten, zijn er al meer dan 40 jaar vele educatieve en recreatieve cursussen gegeven. Om alles achter de schermen in goede banen te leiden is een werkgroep van vrijwilligers actief met o.a. de coordinatie tussen de cursisten en docenten, met de communicatie, de administratie en met het contact houden met alle locaties waar de cursussen worden gehouden. Voor deze werkgroep, die nu uit vier leden bestaat, zoeken wij nog enthousiaste nieuwe leden. De werkzaamheden voert u voor het grootste deel zelfstandig vanuit huis uit. Eens per 2 maanden wordt er een vergadering gehouden. Vanzelfsprekend kunt u altijd bij de mede-werkgroepleden terecht voor vragen en/of advies.
Gevraagde vaardigheden en competenties:
  • Goede communicatieve eigenschappen
Tijdsbesteding
1 tot 4 uur
Korte omschrijving van de organisatie
Latent Talent is een stichting met als doelstelling het laten ontdekken van de verborgen talenten, die iedereen in zich heeft. De cursussen van Latent Talent worden aan kleine groepen gegeven en door de informele sfeer ontstaan er vanzelf sociale contacten.
Dankzij de inspanning van vele enthousiaste en vakkundige docenten, zijn er al meer dan 40 jaar vele educatieve en recreatieve cursussen gegeven. Doordat de organiserende werkgroep geheel uit vrijwilligers bestaat zijn wij in staat een redelijk prijspeil voor de cursussen te handhaven. Wij hopen op deze manier een belangrijke bijdrage te leveren aan een stuk educatie binnen de gemeente Leusden.
Jaarlijks schrijven zich bijna 800 cursisten in voor een cursus, workshop, lezing of excursie.
Van de 800 cursisten zijn er ongeveer 120 cursisten actief met creatieve cursussen als schilderen, tekenen, Chinees schilderen en kalligraferen. Niet alleen volwassenen zijn daar actief mee. Ook voor kinderen worden cursussen georganiseerd als striptekenen- en creatieve kindercursussen.
Stap 2: Adresgegevens
Naam
Alexander Artz
Adres
Rietspinner 2
Leusden 3831 DR
Nederland
Map It
Telefoonnummer
033-4946963
E-mailadres
am.artz@kpnmail.nl
Website organisatie
https://latenttalent.org/

Reageren of meer informatie?

Wilt u reageren of meer informatie over deze vrijwilligerswerkvacature? Maak gebruik van onderstaand formulier. Uw reactie wordt direct per email verstuurd naar Sociaal Plein Leusden.

Reageren of meer informatie?

Wilt u reageren of meer informatie over deze vrijwilligerswerkvacature? Maak gebruik van onderstaand formulier. Uw reactie wordt direct per email verstuurd naar Sociaal Plein Leusden.