Stap 1: Algemene informatie
Titel van de vacature
Droomvervuller bij Dreams4You, provincie Utrecht
Leusden
Taakomschrijving
Laatste droomwensen vervullen

Stichting Dreams4You realiseert een laatste droomwens voor ernstig zieke volwassenen met een levensverwachting van maximaal 12 maanden.

Stichting Dreams4You laat de ‘dromer’ weer even met volle teugen genieten ondanks de moeilijke periode waarin hij of zij zich bevindt. De enorme zorgen worden even weggehaald en vervangen door een aantal gelukkige momenten. Doe iets groots in het leven van een ander.
Als droomvervuller houd je een intakegesprek met de dromer en zijn naasten en daarna ga je aan de slag met het aanspreken van mogelijke sponsoren, en ga je aan de slag om de droom te realiseren.

De taakomschrijving is als volgt:
  • Het vervullen van een laatse droomwens van een erstig zieke volwassene
Gevraagde vaardigheden en competenties:
  • goede sociale vaardigheden
  • empatisch vermogen
  • ondernemend
  • goede organisatorisch vermogen
  • creatief denkend
  • een aanpakker
Tijdsbesteding
4 dromen per jaar
Eventuele bijzonderheden
Stichting Dreams4you is een landelijke stichting en verdeeld over provincies. Wij zoeken vrijwilligers voor de provincie Utrecht dus je kan in de hele provincie worden ingezet.
Je ontvangt begeleiding van coördinator Margreet Drost.
Nancy Hooijer van Lariks/ Steunpunt vrijwilligerwerk is een van onze droomvervullers dus voor een oriënterend gesprek kunt u ook met haar contact opnemen.
Korte omschrijving van de organisatie
Stichting Dreams4You realiseert een laatste droomwens voor ernstig zieke volwassenen met een levensverwachting van maximaal 12 maanden.

Op een dag verlaten we allemaal het leven, maar voor sommige mensen komt die dag veel te vroeg. Er is nog die ene onvervulde, speciale droomwens. Als u iemand kent die niet lang meer te leven heeft, en u weet dat er nog een onvervulde droomwens is, dan wil Stichting Dreams4You er alles aan doen om die te realiseren. De stichting wordt gesteund en geholpen door sponsoren en leunt op vrijwilligers.

URL naar vacature op eigen website
http://www.dreams4you.nl/
Stap 2: Adresgegevens
Naam
Margreet Drost
Adres
Postbus 114
Susteren 6114 ZJ
Nederland
Map It
Telefoonnummer
0645686551
E-mailadres
margreetdrost@dreams4you.nl
Website organisatie
http://www.dreams4you.nl/

Reageren of meer informatie?

Wilt u reageren of meer informatie over deze vrijwilligerswerkvacature? Maak gebruik van onderstaand formulier. Uw reactie wordt direct per email verstuurd naar Sociaal Plein Leusden.