Voor onze gehandicaptensportvereniging zijn we op zoek naar een duizendpoot , die door middel van zijn of haar kennis en enthousiasme een belangrijke bijdrage kan leveren aan de gehandicaptensport in de regio Amersfoort. Belangrijkste werkzaamheden omvatten het onderhoud van onze rolstoelen, banden, spaken etc.

Functie-eisen / gevraagde competenties:
– affiniteit met (aangepast) sporten
– goede communicatieve vaardigheden
– praktisch en oplossingsgericht denken
– enthousiasmerend en betrokken

Tijdsbesteding: 1 – 4 uur per maand

Als actieve sportvereniging maken we sporten mogelijk voor iedereen met een fysieke beperking, ongeacht zijn of haar leeftijd. We zijn een combivereniging en bieden dus meerdere aangepaste sporten aan, die in competitieverband of recreatief beoefend worden. Daarbij zijn veel vrijwilligers actief als trainer of begeleider. Ook willen we graag iemand binnen onze vereniging die het onderhoud van onze sportrolstoelen onder zijn hoede neemt. Iemand die de rolstoelen, banden en spaken in optimale conditie houdt. Dit is echt geen wekelijks klus, maar wij denken aan 1x per maand een paar uur.

WA-verzekering: ja Scholing voor functie: nee
Ongevallen-verzekering: ja Inspraak vrijwilliger: ja
Kinderopvang: nee Stage-mogelijkheden: ja
Begeleiding: ja Reïntegratie-mogelijkheden: ja
Contract: nee
Reiskostenvergoeding: ja Geschikt voor 55+: ja
Vaste vergoeding: nee Afgebakende klus: nee

Reageren of meer informatie?

Wilt u reageren of meer informatie over deze vrijwilligerswerkvacature? Maak gebruik van onderstaand formulier. Uw reactie wordt direct per email verstuurd naar Sociaal Plein Leusden.