Cursus voor penningmeesters van vrijwilligersorganisaties

Kaart wordt geladen...

Larikslaan2 organiseert in samenwerking met van HoogeveenLuigjes accountants en belastingadviseurs, een gratis cursus voor penningmeesters.

De cursus is bedoeld voor vrijwilligers die binnen een vrijwilligersorganisatie de functie van penningmeester bekleden. De deelnemers worden tijdens de cursusavond geïnformeerd over diverse onderwerpen: zoals het opstellen van een begroting, budgetverantwoordelijkheid, subsidie aanvragen, jaaroverzicht maken, algemene informatie en tips.

De cursus wordt verzorgd door de heer Robin Brinksma en mevrouw Henriëtte Smit , werkzaam bij genoemd kantoor. De koffie of thee staat vanaf 18.45 uur voor u klaar

Bent u als vrijwilliger verantwoordelijk voor de financiële situatie van uw vereniging en wilt u deelnemen aan deze cursus? Meld u dan aan via de knop reserveren. De aanmeldingen worden in volgorde van binnenkomst verwerkt. Er is plek voor 10 deelnemers.

Op dit moment is de cursus vol. Al su zich aanmeldt plaatsen wij u op de wachtlijst. Mogelijk wordt er een tweede cursus georganiseerd. U ontvangt hier dan bericht over van ons.

 

Datum 31 oktober 2017
Tijd 19:00 - 21:00
Locatie HoogeveenLuigjes, Fokkerstraat 12
Kosten

Direct reserveren