Girls Only

Kaart wordt geladen...

Let op: In verband met corona zijn er geen Girls Only bijeenkomsten. Kim is wel bereikbaar via k.degroot@lariks-leusden.nl

Met de start van het nieuwe schooljaar start ook weer een nieuw jaar Girls Only. Girls Only is een plek voor meiden van 14 tot 18 jaar oud. Om de week op dinsdagen tussen 19.30 en 21.00 komen de meiden en een jongerenwerker bij elkaar in Fort33.

Het is een groep waarbij thema’s die voor meiden in deze fase belangrijk zijn centraal staan. Allerlei onderwerpen waar meiden in deze leeftijd tegenaan lopen worden besproken, zowel op initiatief van de meiden zelf als op initiatief van de jongerenwerker. Onder andere uiterlijk, gezonde levensstijl, relaties, vriendschap, school en middelengebruik komen ter sprake. Als het gaat om gezonde leefstijl speelt de buurtsportcoach een belangrijke rol. Zij zal, naast de jongerenwerker, een vast gezicht zijn tijdens de bijeenkomsten. De meiden zelf hebben een belangrijke stem in het programma en de gespreksonderwerpen, daarnaast wordt ingespeeld op actualiteiten. De activiteiten zijn divers: van een kickbox les tot bowlen, van een thema avond over omgaan met geld tot een make-up workshop en van een improvisatie les tot het schrijven van een eigen lied.
Deelname aan de groep is gratis, aanmelden is verplicht en kan bij Kim: k.degroot@lariks-leusden.nl

Datum 03 november 2020
Tijd 19:30 - 21:00
Locatie Fort33, Bavoortseweg 25
Kosten Gratis