Hier ben ik! voor groep 8

Kaart wordt geladen...

Van de basisschool naar de middelbare is best een stap. Veel kinderen kunnen daarbij een steuntje in de rug gebruiken. Omdat ze bijvoorbeeld verlegen of onzeker zijn, moeite hebben om voor zichzelf op te komen of het lastig vinden om contact te leggen. Hier ben ik! leert kinderen steviger in hun schoenen te staan, weerbaarder te worden en meer plezier te beleven aan sociale contacten.

Wat is ‘Hier ben ik?’

‘Hier ben ik’ leert je met een combinatie van sport, spel en oefeningen spelenderwijs wat het effect is van je gedrag. Wat gebeurt er als je doet zoals je altijd doet en wat als je anders reageert, initiatief neemt, vertrouwt op de ander? 

Hoe gaat de cursus?

8 april start een training voor kinderen uit groep 8. Er 8 bijeenkomsten na schooltijd (niet tijdens schoolvakantie). Bij de laatste bijeenkomst doen ook de ouders mee. 

Na inschrijving volgt vlak voor de start van de training een kennismakingsgesprek. Zowel de kinderen als de ouders krijgen oefeningen voor thuis mee. Hier ben ik! wordt gegeven door Lariks en een buurtsportcoach.

Waar? 

Fort33 en een sporthal in Leusden.

Hoe schrijf ik me in?

Kosten: € 40,00 voor inwoners van de gemeente Leusden

Datum 08 april 2020
Tijd 15:00 - 16:30
Locatie Fort33, Bavoortseweg 25
Kosten 40

Direct reserveren