Huiskamer van Leusden

Kaart wordt geladen...

Let op: ivm de Corona maatregelen is Huiskamer van Leusden alleen telefonisch en per mail bereikbaar.

Huiskamer van Leusden is elke werkdag van 9 tot 12.30 uur telefonisch bereikbaar via: 0650060890, of mail: huiskamervanleusden@gmail.com. U kunt contact opnemen met al uw hulpvragen. Kijk ook hier. 

 

Op zoek naar iemand die kan helpen?

Iemand voor klusjes in en om het huis? Een vrijwilliger voor de kookgroep? Een maatje om de draad weer op te pakken? Iemand om de hond uit te laten tijdens ziekenhuisopname? Een taalcoach? Iemand die een kaartje wil leggen? Met al deze vragen en meer bent u welkom bij Huiskamer van Leusden!

Hoe werkt het?

U heeft hulp nodig. Voor u zelf, voor een naaste of voor iemand waar u als mantelzorger of professioneel voor zorgt. Dan kan Huiskamer u helpen. Huiskamer werkt nauw samen met alle vrijwilligersorganisaties en heeft weet welke fondsen er in Leusden zijn om zo nodig een beroep op te doen.

Op maandag- en donderdagochtend tussen 10.00 en 12.30 uur bent u welkom bij Huiskamer van Leusden. Ook kunt u tijdens de openingstijden telefonisch contact opnemen via tel: 033 303 44 03 of per mail: huiskamervanleusden@gmail.com 

Bij Huiskamer van Leusden werken vrijwilligers. Zij bespreken met u uw hulpvraag en zoeken in het brede aanbod van de diverse Leusdense vrijwilligersorganisaties en fondsen een passende oplossing voor uw vraag.

De vrijwilligers werken nauw samen met Lariks. Is er (deels) professionele ondersteuning nodig, bijvoobeeld huishoudelijke hulp of dagbesteding, dan kan dat in overleg met Lariks worden georganiseerd.

Datum 26 oktober 2020
Tijd 10:00 - 12:30
Locatie Huis van Leusden, 't Erf 1
Kosten 0