Informatieavond alcohol en sport

Kaart wordt geladen...

In samenwerking met SV Achterveld is er tijdens IkPas op 9 maart een informatieavond over alcohol en sport voor ouders van pubers en de  jongeren zelf.  Iedereen is welkom (niet alleen leden van SV Achterveld).

Als ouder van een puber maakt u het vast wel eens mee. U wilt met uw zoon of dochter het gesprek aangaan over een lastige onderwerp als alcohol of drugs, maar dat gaat niet zoals gehoopt of u weet niet hoe zo’n gesprek te beginnen. Ook vraagt u zich misschien af of het helpt om grenzen te stellen. Wat is verstandig? Wat helpt? Hoe doen andere ouders dit?

Op 9 maart organiseren we speciaal voor ouders/verzorgers een avond over alcohol en drugs. Dit doen we omdat we merken dat alcohol, drugs en roken onderwerpen zijn die een rol spelen in het dagelijks leven van jeugd en ouders in Achterveld en Leusden. Allerlei vragen komen aan bod. Van vragen over de en u  krijgt handige tips en ideeën aangereikt. Het belooft een interessante avond te worden die je als ouder/opvoeder eigenlijk niet mag missen.

Kunt u niet op 9 maart? Op 31 maart is er een informatie-avond Ouders van NIX in samenwerking met Jellinek in Fort33. Ook daar bent u van harte welkom. Meer informatie vindt u hier.

 

Datum 09 maart 2020
Tijd 19:30 - 21:15
Locatie sporthal Achterveld, Walter van Amersfoortstraat 50
Kosten 0

Direct reserveren