Start training Hier ben ik (9-11 jaar)

Kaart wordt geladen...

Veel kinderen kunnen een steuntje in de rug gebruiken. Omdat ze bijvoorbeeld verlegen of onzeker zijn, moeite hebben om voor zichzelf op te komen of het lastig vinden om contact te leggen. Hier ben ik! leert kinderen steviger in hun schoenen te staan, weerbaarder te worden en meer plezier te beleven aan sociale contacten.

Door een combinatie van sport, spel en oefeningen ervaren kinderen spelenderwijs wat het effect is van hun gedrag. Wat gebeurt er als je doet zoals je altijd doet en wat als je anders reageert, initiatief neemt, vertrouwt op de ander? Hier ben ik! combineert leren, ervaren èn doen.

Hoe gaat de cursus?

18 september start een nieuwe training voor kinderen in de leeftijdsgroep 9 – 11 jaar. Er zijn 8 bijeenkomsten op woensdagmiddag na schooltijd. Bij de laatste bijeenkomst doen ook de ouders mee. Na inschrijving volgt vlak voor de start van de training een kennismakingsgesprek. Zowel de kinderen als de ouders krijgen oefeningen voor thuis mee. Hier ben ik! wordt gegeven door Kim de Groot, consulent van Lariks in samenwerking met een Buurtsportcoach. 

Waar? 

Fort33 en een sporthal in Leusden.

Kosten: € 40,00 

Datum 18 september 2019
Tijd 15:00 - 16:30
Locatie Fort33, Bavoortseweg 25
Kosten 40

Direct reserveren

Dit evenement is volgeboekt.