Training Hier ben ik – groep 8

Kaart wordt geladen...

We kunnen weer starten met de Hier ben ik training voor groep 8. Dit keer wel iets aangepast, want niet 8, maar 6 bijeenkomsten en (zeer waarschijnlijk) onder schooltijd. Natuurlijk houden we ons aan de Corona richtlijnen; elke bijeenkomst is  corona proof.  De intake / kennismaking zal online via videobellen plaatsvinden. De start is 10 juni en de laatste bijeenkomst is 15 juli (voor de zomervakantie). Er zijn nog twee plekken vrij, dus meld snel aan!

Klaar voor de middelbare?

Van de basisschool naar de middelbare is best een stap. Veel kinderen kunnen daarbij een steuntje in de rug gebruiken. Omdat ze bijvoorbeeld verlegen of onzeker zijn, moeite hebben om voor zichzelf op te komen of het lastig vinden om contact te leggen. Hier ben ik! leert kinderen steviger in hun schoenen te staan, weerbaarder te worden en meer plezier te beleven aan sociale contacten.

Wat is ‘Hier ben ik?’

‘Hier ben ik’ leert je met een combinatie van sport, spel en oefeningen spelenderwijs wat het effect is van je gedrag. Wat gebeurt er als je doet zoals je altijd doet en wat als je anders reageert, initiatief neemt, vertrouwt op de ander? De training wordt gegeven door Kim de Groot van Lariks, en buurtsportcoach Tom Röben. 

 

Datum 10 juni 2020
Tijd 13:00 - 14:30
Locatie Fort33, Bavoortseweg 25
Kosten

Direct reserveren