Wat ga je doen?

Omdat het tot nu toe Henk-Jan niet is gelukt om zijn theorie examen voor zijn rijbewijs te halen, zoekt hij iemand die ongeveer 1 uur per week met hem examenvragen wil oefenen.

HenkJan: Mijn grote droom is om eindelijk mijn rijbewijs te halen. Als ik een rijbewijs heb, ben ik niet meer afhankelijk van anderen en wordt reizen voor mij een stuk makkelijker en sneller. Ik hoop dat ik door het oefenen meer zelfvertrouwen krijg en met minder spanning examen kan doen.

Wat verwachten wij van jou?
Jij bent geduldig en rustig en kunt theorie duidelijk en eenvoudig uitleggen.
Je weet hoe je door het geven van feedback het zelfvertrouwen bij een ander kunt vergroten.
Je bent de komende 2 tot 3 maanden bereid om op een doordeweekse avond of in het weekend ongeveer 1 uur per week af te spreken om met Henk-Jan theorievragen te oefenen.
Voor aanvang van de ondersteuning vragen we jou om een Verklaring Omtrent Gedrag aan te vragen.

Wat mag je van ons verwachten
Vooraf plannen we een kennismakingsgesprek. Bij dit gesprek is ook een begeleider van Abrona aanwezig die Henk-Jan wekelijks met andere zaken ondersteunt. Met haar kun je contact opnemen voor vragen en ondersteuningstips.

Meer informatie via Anneke Ritzen, 06-54912479 of vrijwilligerswerk@abrona.nl.

Reageren of meer informatie?

Wilt u reageren of meer informatie over deze vrijwilligerswerkvacature? Maak gebruik van onderstaand formulier. Uw reactie wordt direct per email verstuurd naar Sociaal Plein Leusden.