Huiskamer van LeusdenOp zoek naar iemand die u kan helpen?

Vanwege de zomervakantie is de Huiskamer van Leusden gesloten tussen 18 juli en 17 augustus. 

Iemand voor klusjes in en om het huis? Een maatje om de draad weer op te pakken? Iemand om de hond uit te laten tijdens ziekenhuisopname? Iemand die u wil helpen met de Nederlandse taal? Met al deze vragen en meer bent u welkom bij Huiskamer van Leusden!

Corona hulp

Noodgedwongen thuis? Boodschappen nodig, hond uitlaten, behoefte aan een luisterend oor? Huiskamer van Leusden is de komende weken  elke werkdag van 9 tot 12.30 uur telefonisch bereikbaar zijn 06 50060890. Of mail huiskamervanleusden@gmail.com

HuiskamerHoe werkt het?

U bent op zoek naar een vrijwilliger. Voor u zelf, voor een naaste of voor iemand waar u als mantelzorger of professioneel voor zorgt. 

Op maandag- en donderdagochtend tussen 10.00 en 12.30 uur bent u welkom bij Huiskamer van Leusden. Ook kunt u tijdens de openingstijden telefonisch contact opnemen via tel: 06 500 60 890 of per mail: huiskamervanleusden@gmail.com 

Bij Huiskamer van Leusden werken vrijwilligers. Zij bespreken met u uw hulpvraag en zoeken in het brede aanbod van de diverse Leusdense vrijwilligersorganisaties een passende oplossing voor uw vraag.

De vrijwilligers werken nauw samen met Lariks. Is er (deels) professionele ondersteuning nodig, bijvoobeeld huishoudelijke hulp of dagbesteding, dan kan dat in overleg met Lariks worden georganiseerd.

Openingstijden:

Maandag- en donderdagochtend van 10.00 – 12.30 uur

U vindt Huiskamer van Leusden in Huis van Leusden

’t Erf 1, 3831 NA Leusden

huiskamervanleusden@gmail.com

Meedoen aan enquête Huiskamer van Leusden?

Met slechts 5 minuten van uw tijd helpt u ons weer verder. Alvast hartelijk dank!

Klik hier om mee te doen met de enquête

Waarom Huiskamer van Leusden?

In de gemeente Leusden zijn enthousiaste vrijwilligersorganisaties, diverse fondsen die financiële middelen beschikbaar stellen en er is vraag naar de inzet van vrijwilligers. Kortom, alle ingrediënten voor een samenleving waarin vrijwillige ondersteuning waarde toevoegt.

Maar overkoepelend inzicht in vraag en aanbod ontbrak. Reden voor de gemeente Leusden, Lariks en een aantal vrijwilligersorganisaties om samen te werken aan de realisatie van een toegankelijk coördinatiepunt voor vrijwilligerswerk. Want: Samen kunnen we meer mensen sneller helpen.