Hulpmiddelen zoals krukken, bedklossen, po-stoel of rolstoel nodig?

Er zijn verschillende redenen waarom u (tijdelijk) hulpmiddelen nodig heeft. Van een blessure opgelopen bij het sporten tot blijvend ongemak als gevolg van het ouder worden. Maar ook voor  zwangerschap en bevalling zijn diverse middelen te huur, te koop of gratis te leen die erg goed van pas kunnen komen.

De consulenten van Lariks adviseren u graag.

Elke werkdag tussen 9.00 en 12.30 uur kunt u bij Lariks terecht voor de uitleen van hulpmiddelen.

Visueel beperkt en op zoek naar luisterboeken of hulpmiddelen om te lezen?

Klik dan hier. Voorleesfunctie aanzetten? Klik hier

Wat moet u meenemen?

  • Zorgverzekeringspas van de persoon die het hulpmiddel gaat gebruiken
  • Identiteitsbewijs van de persoon die het hulpmiddel ophaalt
  • Ledenpas van Beweging 3.0 of Hulpmiddelencentrum (als u die heeft)

Als inwoner van de gemeente Leusden kunt ook in Amersfoort bij Hulpmiddelencentrum Amersfoort hulpmiddelen lenen. Het assortiment hulpmiddelen in Amersfoort is groter dan bij Lariks. De openingstijden zijn: maandag t/m vrijdag van 8.30 – 17.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur. Adres: Vanadiumweg 15, 3812 PX Amersfoort. Telefoon: 033 461 91 91. Mail: info@hulpmiddelencentrum.nl

Let op: Per 1 januari 2018 is Uwthuiszorgwinkel.nl verdergegaan onder de naam Hulpmiddelencentrum.

trap

Meer over Hulpmiddelencentrum

Hulpmiddelencentrum levert hulpmiddelen en is dé medische speciaalzaak op het gebied van lenen, huren en kopen van hulpmiddelen. Een totaalassortiment gericht op gezondheid en welzijn, revalidatie, moeder en kind, comfort, sport en wellness. Kortom; zij zijn er voor iedereen die niet alleen figuurlijk, maar soms ook letterlijk een steuntje in de rug kunnen gebruiken.

* De servicepas van Hulpmiddelencentrum kost u op jaarbasis  € 20,-per huishouden en biedt, naast het gratis lenen van loophulpmiddelen, andere voordelen zoals: standaard 10% korting op koop- of huurtarieven en u betaalt geen bezorgkosten. De servicepas kunt u bij Lariks aanvragen en geldt voor alle gezinsleden (woonachtig op hetzelfde adres).