vrijwilliger woongroep lisidunahof of gezellige vrijwilliger

Ik wil meer weten over dagbesteding

Dagbesteding

Actief zijn, een regelmatig dagritme hebben en andere mensen ontmoeten. Dat is voor iedereen belangrijk. Voor mensen die niet kunnen werken of niet naar school kunnen gaan is er daarom dagbesteding. Bijvoorbeeld voor mensen met een beperking of ziekte of mensen die te jong of te oud zijn voor school of werk.

Wilt u ook meer aansluiting bij anderen en samen leuke activiteiten ondernemen? Dan kan dagbesteding de oplossing zijn. Dagbesteding maakt het mogelijk om beter en langer zelfstandig thuis te blijven wonen en actief deel te nemen. Er zijn zowel individuele als groepsactiviteiten. Het is belangrijk dat u zich als bezoeker thuis voelt en dat activiteiten aansluiten bij uw wensen en behoeften. Dagbesteding is een Wmo-voorziening waar een indicatie voor nodig is.

Hebt u vragen over dagbesteding? De consulenten van Lariks geven informatie en advies. Mail naar info@lariks-leusden.nl of bel voor een afspraak met 033 303 44 44.

 

Dagbesteding in Leusden

Kijk eens bij:

De gemeente Leusden heeft een contract gesloten met een groot aantal aanbieders Wmo. Kijk hier voor de complete lijst.

Dagbesteding voor kinderen

Dagbesteding voor kinderen valt onder de Jeugdwet 2015. Het is een individuele voorziening en niet vrij toegankelijk. Maak een afspraak met een consulent van Lariks om de mogelijkheden, passend bij uw kind en situatie, te bespreken. Mail naar info@lariks-leusden.nl of bel met 033 303 44 44.

De gemeente Leusden heeft een contract gesloten met een groot aantal aanbieders voor jeugdzorg, waaronder ook dagbesteding en dagopvang. Klik hier voor de lijst.