in voor mantelzorg

In voor Mantelzorg

‘In Leusden hoeft niemand er alleen voor te staan’ Dat is het ambitieuze motto van een tweejarig samenwerkingsproject dat eind augustus is gestart. Aan het project doen naast de gemeente Leusden, 11 gemeentes en twee landelijke organisaties mee; Movisie en Vilans. Het project wordt gefinancierd door het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS). 

In voor mantelzorg-thuis is een 2-jarig programma van Movisie en Vilans, met als doel een betere ondersteuning van mantelzorgers. Lerende praktijken (landelijk en lokaal) staan centraal. Daarom zijn we op zoek naar ervaringen van mantelzorgers. Hiertoe worden interviews met mantelzorgers georganiseerd.

Meedoen met een interview

Wilt u meedoen aan een interview? Meld u dan aan via deze link.

Vul ook uw telefoonnummer in. U ontvangt vervolgens een bevestiging per e-mail en wordt enige tijd later gebeld om een afspraak in te plannen.

De interviews worden gedaan door twee studenten van de Hogeschool Utrecht, locatie Amersfoort. De uitkomsten van al deze interviews zijn vervolgens, anoniem, input voor het overleg over een betere mantelzorgondersteuning.

Lees meer over In voor Mantelzorg