LeusdenFit

Kinderen en jongeren: weer samen sporten!

De scholen beginnen 11 mei én vanaf vandaag mag er (onder voorwaarden) door kinderen en jongeren weer samen worden gesport. Dat is goed nieuws! De buurtsportcoaches van LeusdenFit staan al te trappelen! Lees hier wat ze geregeld hebben en hoe je meedoet.

Met z’n zessen sporten op je eigen veld 

Sporten kan natuurlijk bij de eigen sportvereniging, maar het kan ook met LeusdenFit op de velden van Roda’46. Kinderen en jongeren van 8 t/m 18 jaar mogen meedoen. Voor jongeren van 13 t/m 18 jaar geldt daarbij de regel dat zij 1,5 meter afstand houden tijdens het sporten.  Er wordt gesport onder begeleiding van twee LeusdenFit buurtsportcoaches. Daarnaast hebben zich via Fort33 al jonge vrijwilligers gemeld die graag helpen.  Roda ‘46 stelt twee voetbalvelden beschikbaar. Deze velden worden verdeeld in vier blokken. Op elk kwart veld  kunnen zes kinderen/jongeren een uur sporten. LeusdenFit zorgt voor spelmaterialen en desinfecterende handgel. Hoe werkt het? Sporten kan op werkdagen tussen 10.00 – 14.00 uur. Je mag alleen komen sporten als je op de dag zelf, van tevoren reserveert via: www.leusdenfit.nl/jongeren-weer-aan-het-sporten Ben je met 4 t/m 6 personen? Dan reserveert één daarvan via de site een veld. Meld je je alleen aan? Stuur dan een whats-app naar de buurtsportcoach (zie www.leusdenfit.nl/jongeren-weer-aan-het-sporten) en je wordt ingedeeld.

Laat weten wat je wilt doen

Heb je zelf een sport/beweeg idee? Geef het door aan de buurtsportcoaches. Zij kijken dan of er een locatie is en of het past binnen de richtlijnen. Dus: bedenk iets origineels, regel het met LeusdenFit, film het, deel het! Ideeën doorgeven kan met de knop op www.leusdenfit.nl of bel/whats-app buurtsportcoach Roel via: 06 306 49 884. 

Sporten met een beperking

Voor kinderen die niet mee kunnen doen met de reguliere activiteiten, is er het beweegloket. Buurtsportcoach Mirjam van het beweegloket denkt graag mee en biedt zo nodig hulp bij een sportactiviteit die past binnen de corona maatregelen. Stuur een mail naar: m.hagenaar@lariks-leusden.nl of whats-app/bel Mirjam via: 06 500 60 896

Let op: Geen ouders op het park of langs de lijn. De kleedkamers en kantine zijn gesloten, de wc kan alleen op verzoek gebruikt worden. Kinderen en ouders hebben geen klachten zoals verkoudheid hoesten of koorts.

Thuis in beweging blijven

Ga je voor een pittige workout van Tom, wordt het bewegen op de stoel met Mirjam, een spelletje met Marthe of ga je voor een uitdaging van Roel? Kijk op leusdenfit.nl.