kleurrijke vrouwen

KleurRijke vrouwen slaat aan

KleurRijke Vrouwen is weer van start in de Bron, wees weer welkom!

Elke woensdagochtend tussen 10.00 uur en 11.30 uur komt de groep bij elkaar in de Bron, Hoefijzer 18. Afgelopen woensdag was de eerste bijeenkomst weer mogelijk nu de corona maatregelen zijn versoepeld. Bij deze eerste bijeenkomst waren er meteen weer 9 deelnemers.

De ontmoetingsgroep is voor vrouwen uit de gemeente Leusden die moeite hebben met rondkomen. De groep wordt begeleid door een coördinator van De Bron. Uitgangspunt is dat de deelnemers zich sterker voelen door het delen van ervaringen en tips met vrouwen in vergelijkbare situaties. Elke week staat er een ander thema centraal. Het kan gaan over opvoeden, financiën, bewegen of gezond eten. Het programma wordt samen met de vrouwen gemaakt. Als daar behoefte aan is, worden gastsprekers over bepaalde thema’s uitgenodigd en ook worden er regelmatig leuke activiteiten ondernomen.

KleurRijke vrouwen is het resultaat van een samenwerking tussen Stadsring51, Lariks, Diversiteit in Hulp en De Bron. Aanleiding voor de start van de groep zijn signalen van klanten en bezoekers waaruit de behoefte aan ontmoeting en geïnformeerd worden bleek. Door de handen ineen te slaan en gebruik te maken van ieders expertise en netwerk is het mogelijk een veelzijdig, inhoudelijk en preventief programma te ontwikkelen.

Meer informatie over deze ontmoetingsgroep? Meedoen? Neem contact op met Lariks via 033 303 44 44.