Leusden Fit

LeusdenFit is voor iedereen!

LeusdenFitLeusdenFit is een meerjarenprogramma dat als doel heeft om je meer bewust te laten zijn van een gezonde leefstijl. LeusdenFit is voor iedereen in Leusden, van 0 tot 100 jaar. Bedoeld voor mensen die graag een gezondere leefstijl willen maar ook om mensen die al een gezonde leefstijl hebben te blijven motiveren.

LeusdenFit gaat over een gezond gewicht, gezonde voeding, plezier beleven aan bewegen. Kortom gezonde Leusdenaren!

Activiteitenoverzicht op www.sociaalplein-leusden.nl

Weten welke actieve, gezonde en vooral ook leuke activiteiten er wekelijks in de gemeente Leusden zijn? Kijk dan ook eens hier, kies voor actief en zie welke activiteiten er zoal in Leusden worden georganiseerd waarbij u actief bezig bent en anderen ontmoet.

Download de app LeusdenLeeft

Of neem contact op met een van de vele sportverenigingen

En er is kans op meer…

Want LeusdenFit er ook voor inwoners die een goed idee hebben om een gezonde leefstijl onder de aandacht te brengen of met een groep te bewegen. Idee? Mail Tom Röben.

Op de hoogte blijven?

Volg LeusdenFit op Facebook.

Wat is een gezonde leefstijl? Hoe doe ik dat?

Een gezonde leefstijl gaat niet vanzelf. Meer bewegen? Probeer wekelijks activiteiten in te plannen. Gezond eten? Kies gezonde en lekkere recepten en maak een boodschappenlijstje. Dat helpt in de supermarkt. Beter in je vel zitten? Misschien is er een training die kan helpen? Denk bijvoorbeeld aan de weerbaarheid / sociale vaardigheidstraining Hier ben ik! voor kinderen of een assertiviteitstraining voor volwassenen.

Hulp nodig? Vraag eens tips aan uw fysiotherapeut of huisarts.

Handige websites: LeusdenFit

LeusdenFit cirkelKent u de LeusdenFit cirkel al?

De LeusdenFit cirkel biedt iedere Leusdenaar handvatten voor een positief gezond leven. Download hier meer informatie

Over LeusdenFit

De organisatie van LeusdenFit activiteiten is in handen van de Buurtsportcoaches. Samen met lokale partijen bedenken en realiseren zij gedurende het jaar voor elke leeftijdscategorie passende activiteiten. Ook bestaande activiteiten die bijdragen aan een gezonde leefstijl vallen onder de paraplu Leusden Fit en zullen worden gebruikt om extra aandacht te vestigen op gezondheid.

Leusden Fit

Leusden Fit is voor iedereen. Fietsen met anderen? Doe mee met de Buurtsportcoaches op maandagochtend

LeusdenFit is een samenwerkingsverband van Kinderopvang Humanitas, BSO en kinderdagverblijf de Wiebelwagen, Gemeente Leusden, de onderwijsorganisatie Voila, de sportieve naschoolse opvang SNO, Stichting Eerstelijns Samenwerkingsverband Achterveld (SESA), Heelkom, Fort33, Huisartsen en Fysiotherapeuten (SEL), De Groene Belevenis, de basisscholen: Het Christal, `t Ronde en Sint Jozefschool (Achterveld), GGD regio Utrecht, Lariks en het Communicatiehuis.

Meer weten over Leusden Fit? Of heeft u een idee voor een activiteit? Neem contact op met Tom Röben, Buurtsportcoach.