Wensboom Leusden

Wensboom Leusden

WensboomLeusden bemiddelt bij het vinden van een vrijwilliger die u hulp kan bieden bij het oplossen van eenvoudige problemen die men in het dagelijkse leven tegenkomt. WensboomLeusden is een vereniging die zich ten doel stelt te bemiddelen bij vraag en aanbod van eenvoudige onderlinge hulp van zijn leden. Even een schilderijtje ophangen, begeleiden bij het bezoek aan het ziekenhuis, tv inregelen etc.

Vrijwilligers bieden hulp als men binnen de gemeente Leusden (Zuid, Achterveld en Stoutenburg) niet iemand in de buurt heeft om even een helpende hand uit te steken. Kortom, u kunt bij ons terecht voor allerhande kortdurige hulpvragen. Want … in Leusden hoeft niemand er alleen voor te staan.

Locatie

Bij de bibliotheek in winkelcentrum ‘De Hamershof’ zitten van dinsdag t/m vrijdag (10:00 t/m 12:30 uur) bemiddelaars klaar om u te helpen. De bemiddelaar preciseert zo nodig vraag of aanbod en schat in of WensboomLeusden daarin kan bemiddelen: eenmalige, kortdurende ‘klussen’, waar aanbod voor dan wel vraag naar is. Als de bemiddelaar inschat dat voor de aanvrager een hulpbieder kan worden gevonden, wordt gezocht naar een geschikte match. Een lidmaatschap bedraagt slechts 5 euro per jaar en als lid kunt u dan 1 jaar onbeperkt gebruik maken van onze dienstverlening.

Lees meer op de website van www.wensboomleusden.nl

Kaart wordt geladen...
Adres Wensboom Leusden
Hamersveldseweg 77
3833 GL Leusden
Telefoon 06 – 12 68 86 39
Website www.wensboomleusden.nl
Contactpersoon
E-mail info@wensboomleusden.nl
Terug naar kaart