Mantelzorgcompliment 2020

Ook in 2020 is er  voor mantelzorgers het Mantelzorgcompliment. Dit compliment is een geldbedrag van €150,- en wordt door de zorgvrager aangevraagd. Bent u mantelzorger voor uw kind (jonger dan 18 jaar) dan kunt u zelf het compliment aanvragen. Het bedrag wordt rond Kerst 2020 uitgekeerd.

Heeft u al eerder een Mantelzorgcompliment aangevraagd voor uw mantelzorger en is uw situatie niet veranderd? Dan hoeft u niets te doen. Uw mantelzorger ontvangt automatisch eind 20202 het compliment. Let op: dit geldt niet als uw mantelzorger sinds 2015 het compliment jaarlijks heeft ontvangen. Lees onderaan dit bericht wat u dan moet doen. U heeft hierover ook een brief van Lariks ontvangen.

Heeft u in 2020 een andere mantelzorger? Of heeft u meerdere mantelzorgers en wilt u dit jaar een andere mantelzorger een compliment geven? Laat het weten via mantelzorg@lariks-leusden.nl of bel 033 303 44 44.

Heeft u in 2020 GEEN mantelzorg?  Wilt u dit dan ook laten weten aan Lariks? Stuur een mail naar mantelzorg@lariks-leusden.nl met daarin vermeld uw adresgegevens, de naam van uw mantelzorger en aangeven dat u voor hem/haar géén mantelzorgcompliment aanvraagt..

Mantelzorgcompliment sinds 2015? Dan opnieuw aanvragen

Heeft u in 2015 voor het eerst een mantelzorgcompliment aangevraagd en is uw mantelzorger nog altijd dezelfde persoon?Dan heeft hij/zij in de afgelopen vijf jaar automatisch dit compliment (een bedrag van € 150) op zijn/haar bankrekening ontvangen. De afspraak is dat na vijf jaar opnieuw een aanvraag voor het Mantelzorgcompliment moet worden gedaan. De aanvraag die u in 2015 heeft gedaan, vervalt, Uw mantelzorger ontvangt dit jaar niet automatisch het compliment.

Wilt u dat uw mantelzorger in 2020 weer een Mantelzorgcompliment ontvangt? Vul dan hier het online aanvraagformulier mantelzorgcompliment in. Lukt dit niet, neem dan contact op met Lariks op werkdagen tussen 9.00 – 12.30 uur via tel: 033 303 44 44 of mail mantelzorg@lariks-leusden.nl

Als uw mantelzorger voldoet aan de criteria ontvangt hij/zij in 2020 en de daaropvolgende vier jaar weer automatisch het compliment.Voldoet uw mantelzorger niet (meer) aan de criteria, dan ontvangt u hierover bericht.

Klik hier voor aanvraag mantelzorgcompliment-2020 Lariks Ook kunt u een formulier ophalen bij Lariks in Huis van Leusden.