Cultuurhuis zoekt:

Medewerker Filmhuis

Taakomschrijving

Werkgroep Filmhuis Woudenberg is op zoek naar een vrijwilliger die affiniteit heeft met arthousefilms wn wil meedenken over de te vertonen films.

Wij vragen

Een vrijwilliger die op de tweede donderdag van de maand wil helpen met de organisatie van de filmavond. Dit houdt in: kaartverkoop, stoelen klaarzetten en koffie/thee schenken.

Tijdsbesteding: < 4 uur p/week
Soort werk: Cultureel

Over Cultuurhuis

Het Cultuurhuis Woudenberg geeft huisvesting aan de VVV, het Studiecentrum, de Rabobank, Bibliotheek Woudenberg, Stichting Kunst en Cultuur en Stichting Oud Woudenberg.

De inwoners van de gemeente Woudenberg en toeristen kunnen in het Cultuurhuis terecht voor vaste en wisselende tentoonstellingen, cursussen, kunst- en cultuureducatie, lezingen, filmmiddagen en -avonden, voorleesmiddagen, bankzaken, VVV-bonnen en toeristische informatie.

Het streven is om de bewoners van Woudenberg en omgeving zoveel mogelijk te laten participeren in het Cultuurhuisconcept.

Bezoekadres
Dorpsstraat 40
Woudenberg
Contact
contactpersoon: Ina Muller

Reageren of meer informatie?

Wilt u reageren of meer informatie over deze vrijwilligerswerkvacature? Maak gebruik van onderstaand formulier. Uw reactie wordt direct per email verstuurd naar Sociaal Plein Leusden.