Meyra

Meyra opent deuren vestiging in Amersfoort

Meyra is specialist in hulpmiddelen zoals rolstoelen, scootmobielen en douche- en toilethulpmiddelen. Op maandag 7 mei 2018 opent Meyra Amersfoort haar deuren van de nieuwe vestiging aan de Uraniumweg 46. De vestiging beschikt onder meer over een werkplaats voor het uitvoeren van reparaties en een showroom met een greep uit het assortiment hulpmiddelen. Zowel mensen met een Wmo-hulpmiddel als particulieren kunnen bij Meyra terecht, bijvoorbeeld om kleine reparaties ter plekke uit te laten voeren, zich te oriënteren op de aanschaf van een particulier hulpmiddel of gewoon om een vraag te stellen.

Meyra is sinds jaar en dag een begrip in de regio Amersfoort als het gaat om mobiliteitshulpmiddelen. Na 2 jaar van afwezigheid is Meyra sinds 1 januari 2018 weer terug als 1 van de 2 leveranciers voor Wmo-hulpmiddelen in de gemeenten Amersfoort, Baarn, Bunschoten, Leusden, Nijkerk, Soest en Woudenberg.

Bereikbaarheid

Het team Meyra-Amersfoort is op werkdagen van 8.30 tot 17.00 uur onder meer bereikbaar per telefoon, e-mail en via de Meyra Service App. De contactgegevens zijn:

Uraniumweg 46, 3812 RK Amersfoort

033 – 450 62 50

amersfoort@meyra.nl

Buiten kantoortijden is de servicedienst dag en nacht voor spoedgevallen bereikbaar op het bovenstaande telefoonnummer.

Inwoners van de regio Amersfoort zijn van harte uitgenodigd om de nieuwe vestiging van Meyra te bezoeken.

 Over Meyra

Meyra is specialist in hulpmiddelen zoals rolstoelen, scootmobielen en douche- en toilethulpmiddelen. Meyra levert zowel via de Wmo als aan particulieren. Een persoonlijk en deskundig advies staat aan de basis van elk product dat wordt afgeleverd. Ook nadat Meyra een hulpmiddel heeft geleverd, staat de servicedienst dag en nacht klaar voor spoedeisende zaken. Zo kunnen onze klanten onbekommerd genieten van hun vrijheid. Op www.meyra.nl leest u meer over de organisatie.