Stap 1: Algemene informatie
Wijk waar de werkzaamheden worden uitgevoerd. Keuze uit:
  Leusden Zuid
Taakomschrijving
  Lisidunahof Leusden zoekt een muzikale vrijwilligster die samen met een bewoner saxofoon kan spelen.
De taakomschrijving is als volgt:
 
  • U musiceert samen met bewoner afdeling Lockhorst.
Gevraagde vaardigheden en competenties:
 
  • U vindt het leuk om iets te betekenen voor de dementerende bewoners van Lisidunahof. Extra aandacht, een praatje; u begrijpt dat door uw hulp meer inidividuele aandacht gegeven kan worden.
Tijdsbesteding
  in overleg
Korte omschrijving van de organisatie
  Psychogeriatrisch zorgcentrum Lisidunahof ligt aan de rand van Leusden. Het is een licht en modern verpleeghuis waar het goed wonen, leven en werken is. Er zijn (nu nog) zes woonafdelingen, maar Beweging 3.0 realiseert 14 woongroepen. Binnen de nieuwe kleinschalige woongroepen in Lisidunahof wonen 9 bewoners. De huiselijke situatie wordt zo veel mogelijk nagebootst waardoor het voor de bewoners mogelijk is een zo normaal mogelijk leven te leiden. Juist de kleinschaligheid van de groep maakt dat er optimaal aandacht is voor de individuele bewoner. De bewoners voeren een ‘gewoon’ huishouden door samen te eten, af te wassen, boodschappen te doen en eten te koken. Dit sluit aan bij de leefwijze die de bewoner voorheen ook gewend was en dit biedt herkenning. Een vast team van medewerkers biedt verpleeghuiszorg en welzijn.
URL naar vacature op eigen website
  http://www.beweging3.nl/nl/lisidunahof/2049/
Stap 2: Adresgegevens
Naam
  Janet de Oude Mooi
Adres
  Lisidunalaan 18 Leusden 3833 BS Nederland Map It
Telefoonnummer
  033-4326159
E-mailadres
  vrijwilligers.lisidunahof@beweging3.nl
Website organisatie
  http://beweging3.nl

 

Reageren of meer informatie?

Wilt u reageren of meer informatie over deze vrijwilligerswerkvacature? Maak gebruik van onderstaand formulier. Uw reactie wordt direct per email verstuurd naar Sociaal Plein Leusden.