Challenge

Wie nodig jij uit?

In de gemeente Leusden zijn allerlei activiteiten om te doen en plekken waar je anderen ontmoet. Zo heeft iedereen de kans om mee te doen. Voor de één is dat vanzelfsprekend, bij de ander maakt een uitnodiging die eerste stap naar meer sociale contacten en gezelligheid gemakkelijker. Daarom dagen we je uit: Neem in de week van Samen Sterk een introducé mee naar een activiteit. Ga gezellig samen op pad en krijg bovendien een waardebon voor iets lekkers.

Samen Sterk!

Samen Sterk is het Leusdense thema van de Week tegen de eenzaamheid  Deze landelijke actieweek loopt van 30 september t/m 8 oktober.

Wie nodig jij uit?

Ga de Challenge aan. Neem een introducé mee naar een activiteit en krijg ter plekke een waardebon van de Jumbo, Albert Heijn of Spar Achterveld voor iets lekkers.

Weten wat er te doen is?

Download hier het overzicht of  kijk op de LeusdenLeeft app. Je zult zien dat er wekelijks wel 30 verschillende activiteiten zijn. Liever op papier? Vanaf 20 september kun je op diverse plekken een folder met activiteiten ophalen. Zoals bij Huis van Leusden, De Bron, de bibliotheek, de Buurthuiskamer in Achterveld, bij Fort33 en bij Antares in Leusden-Zuid.

Meer weten over de Challenge? info@lariks-leusden.nl of bel 033 303 44 44