Gymnastiekvereniging Impala zoekt:lid Sponsorcommissie

De sponsorcommissie houdt zich bezig met het binnenhalen van nieuwe sponsors en het onderhouden van contacten met de bestaande sponsors. Deze zijn hard nodig om de benodigde materialen te kunnen (mede) financieren. Daarnaast worden der sponsoractiviteiten georganiseerd zoals bijvoorbeeld een wijnproefavond voor senior leden en ouders/verzorgers van junior leden. Ook ondersteunt de sponsorcommissie activiteiten zoals de Grote Clubactie en initiatieven vanuit leiding en leden. In de toekomst wil Impala graag naar een vaste locatie waardoor er bijvoorbeeld ook mogelijkheden komen om reclameborden op te hangen. Hiervoor moeten er bedrijven worden benaderd die een bord bij Impala op willen hangen.

Wij vragen
Bij voorkeur een groot (zakelijk) netwerk in Leusden en omgeving en dit netwerk graag inzetten ten behoeve van Impala. Ervaring met crowdfunding of de bereidheid je te verdiepen in crowdfunding. Creatieve ideeen voor sponsoracties.

Bijzonderheden
Meer info? info@gvimpala.nl

Reageren of meer informatie?

Wilt u reageren of meer informatie over deze vrijwilligerswerkvacature? Maak gebruik van onderstaand formulier. Uw reactie wordt direct per email verstuurd naar Sociaal Plein Leusden.