De taakomschrijving is als volgt:
 • Plannen en bijeenroepen van huiskamerbijeenkomsten. Een lijst van genodigden is aanwezig, plaats/gastheer,-vrouw zal uit een van deze gevraagd moeten worden.
Gevraagde vaardigheden en competenties:
 • Goed kunnen organiseren, verbindend.
Tijdsbesteding
Periode tot 1 januari 2017
Eventuele bijzonderheden
Huiskamergesprekken zijn bedoeld om mensen (veelal ouderen) bij elkaar te brengen. Ze kunnen gaan over onderwerpen die de buurt specifiek betreffen en/of over wensen die bij de deelnemers leven.
Korte omschrijving van de organisatie
Van Onder Op, de initiatiefgroep in Leusden die de onderlinge samenhang in buurten wil vergroten
Stap 2: Adresgegevens
Naam
Lucas Koch
Adres
Telefoonnummer
06 – 51928148
E-mailadres
info@vanonderop.org
Website organisatie
http://www.heelkom.nl

Samen koken? Voorlezen op woensdagmiddag? Helpen bij het onderhoud van de tuin? De zware boodschappen voor de buurvrouw meenemen? Elkaar helpen kan op allerlei manieren. Helpen en geholpen worden, dat maakt onze samenleving een stukje fijner. Helpt u mee? Lees hier meer over het werken als vrijwilliger via Lariks. Meer weten over vrijwilligerswerk in Woudenberg? Kijk dan hier.

Kijk in het  overzicht van vrijwilligersvacatures hoe u anderen kunt helpen. Af en toe of structureel. Er is voor elk wat wils.

Maatjesproject

Wilt u vrijwilliger worden voor het maatjesproject? Kijk dan hier

Workshops en bijeenkomsten voor vrijwilligers

Vrijwilligers van Lariks kunnen gratis deelnemen aan diverse trainingen en bijeenkomsten. Meer weten? Kijk hier.

Formulier vrijwilligersvacature

 • Via dit formulier kunt u de specificaties van de vrijwilligersvacature aangeven. Kiest u na de laatste vraag voor verzenden, dan ontvangen wij het formulier en zullen uw vacature plaatsen in de vrijwilligersvacaturebank.

  Wilt u het ons laten weten als de vacature is vervuld? Dan verwijderen wij de vacature. Dit kan door te mailen naar ondersteuningsteam@lariks-leusden.nl

 • Stap 1: Algemene informatie

 • leusden kaart
 • Nieuwe rij toevoegen
 • Met het + icoontje kunt u meerdere vaardigheden toevoegen.
  Nieuwe rij toevoegen
 • Geen leestekens zoals > of <, maar voluit schrijven.
 • Stap 2: Adresgegevens

 • Een jaar na plaatsing van de vacature wordt deze verwijderd. Wilt u de vacature langer open laten staan, dan kunt u dit per mail laten weten aan ondersteuningsteam@lariks-leusden.nl.

Reageren of meer informatie?

Wilt u reageren of meer informatie over deze vrijwilligerswerkvacature? Maak gebruik van onderstaand formulier. Uw reactie wordt direct per email verstuurd naar Sociaal Plein Leusden.