Welkom bij Lariks

LariksZorg en welzijn. Dat doen we samen!

Wij geloven in de kracht van mensen en vinden het belangrijk dat iedereen kan meedoen in de samenleving. Zo nodig helpen we inwoners daarbij op weg. Dat doen we via deze website en met behulp van het brede aanbod  voorliggende voorzieningen en informele zorg.

Wil je ergens beter in worden of je sterker voelen? Dan zijn er trainingen en workshops waar je tegen beperkte kosten en soms zelf gratis aan kunt deelnemen. Wil je graag mensen ontmoeten of ervaringen uitwisselen met mensen in een vergelijkbare situatie? Voor jong en ouder zijn er diverse plekken waar je welkom bent. Lariks weet de weg en helpt je graag en goed.

Is persoonlijk advies of individuele ondersteuning noodzakelijk, dan bieden we dit volgens vooraf in overleg met de inwoner bepaalde doelen en een vastgesteld tijdspad. Zo realiseren we kwalitatieve zorg, werken we aan vergroting van de zelfstandigheid van inwoners en houden we met elkaar de zorg betaalbaar.

Meer weten over de zorgwetten die per 2015 zijn ingevoerd? Lees hier een toegankelijk geschreven brochure met een overzicht van de wetten.

Vragen over uw privacy? Of niet tevreden over de dienstverlening?

Klik hier als u meer wilt weten over het privacy en klachtenprotocol.

Wilt u op de hoogte blijven van actuele informatie over en van Lariks? Meldt u zich dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag de nieuwsbrief ontvangen.

Ja ik ontvang graag de nieuwsbrief
Dhr.Mevr.