Proefpersonen gezocht! Reizen met OV-chipkaart

Reizen met bus of trein is gemakkelijker als u weet hoe een OV-chipkaart werkt. Daarom organiseren Lariks en de drie Samenwerkende Ouderenorganisaties in Leusden (SOL) activiteiten om inwoners die nog niet met de OV-chipkaart reizen op weg te helpen. Zo is er 27 februari een voorlichtingsbijeenkomst van 13.30 – 16.00 uur in Huis van Leusden. En wordt er binnenkort een gratis mini-cursus aangeboden. Om de cursus zo goed mogelijk af te stemmen op de praktijk worden er proefpersonen gezocht.

Proefpersonen gezocht!

Voor de mini-cursus Reizen met de OV-chipkaart worden proefpersonen gezocht. Als proefpersoon leert u hoe u de OV-chipkaart aanvraagt en hoe u ermee reist. Op 15 januari krijgt u van 13.30 – 15.00 uur een korte uitleg over de OV-chipkaart. Op 22 januari van 13.30 – 15.00 uur vraagt u onder begeleiding uw persoonlijke OV-chipkaart aan (kosten voor eigen rekening). Op 12 februari van 11.00 – 16.00 uur gaat u onder begeleiding reizen met uw persoonlijke OV-chipkaart. De reis met bus en trein (van Leusden, via Amersfoort naar Utrecht en weer terug) betaalt u zelf. Onderweg wordt u getrakteerd op een lunch.

Iets voor u? Aanmelden als proefpersoon kan via:

sol.activiteiten@gmail.com onder vermelding van: OV-chipkaart, uw naam, adres, telefoon, wel/geen lid van: KBO, PCOB, of LAS. Liever bellen? Op werkdagen tussen 19:00 – 20:00 uur naar: mevrouw Marianne Groot 033 – 494 71 38.

Voorlichtingsbijeenkomst 27 februari

Aanmelden kan hier