Programmatechnicus Radio Golfbreker

Taakomschrijving vrijwilligerswerk
Het technisch verzorgen van live radioprogramma’s. De programma-technicus is eindverantwoordelijk voor de technische kwaliteit van een programma. Na een interne opleiding en stage krijgt de medewerker een vaste plaats in het programma.
Wij vragen
‘Feeling’ met het omgaan met audio-apparatuur. Een goed gehoor. Enige stressbestendigheid. Zorgvuldigheid in omgaan met apparatuur. Enige technische aanleg. Het is belangrijk om zelfstandig en in teamverband te kunnen werken.
Tijdsbesteding: < 4 uur p/week
Golfbreker Radio is een regionale omroep. Alle programma’s zijn 24 uur per dag in Amersfoort, Leusden, Soest en Bunschoten te ontvangen via de kabel. De omroep is een volledige vrijwilligersorganisatie en zendt geen reclame uit.
Werkzaamheden
Radioprogramma’s gericht op de jeugd, sport, muziek, consumenten, kerkelijke gezindten, actualiteiten, 50-plussers, zieken- en verzorgingshuizen en vrije tijd, kortom alles wat de samenleving raakt.
Vrijwilligersactiviteiten
Programmacoordinatie, presentatie- en redactiemedewerkers, programmatechnicus, muzieksamensteller, gastenbegeleider, notulist.
Bezoekadres
Nieuwstraat 10
Amersfoort
Contact
contactpersoon: Paula van Keulen
telefoon: 033-2987919

Reageren of meer informatie?

Wilt u reageren of meer informatie over deze vrijwilligerswerkvacature? Maak gebruik van onderstaand formulier. Uw reactie wordt direct per email verstuurd naar Sociaal Plein Leusden.