weidevogelbeschermer

Recreatiefonds – Zet Leusden op de kaart!

enthousiaste vrijwilligersLeusden beleef je wandelen en fietsend. Heeft u een goed idee?

Leusden heeft veel te bieden. Heerlijke bossen, prachtige heide, een rijke historie. Van de Treek tot de Grebbelinie. Van sfeervolle landgoederen tot rustieke boerderijen. Maar ook tal van verborgen schatten. Kortom volop ingrediënten om Leusden op de kaart te zetten als de wandel- en fietsgemeente waar mensen uit Leusden en van daarbuiten heerlijk kunnen recreëren.

Om Leusden op de kaart te zetten als aantrekkelijk fiets- en wandelgebied stelt de gemeente Leusden de komende jaren € 11.000 per jaar beschikbaar voor cofinanciering. Dit geld wordt in het Recreatiefonds gestort. Om aanvragen voor dit fonds te toetsen is een beoordelingscommissie ingesteld. Lariks verzorgt de coördinatie van de uitvoering van de regeling. Bekijk hier het vergaderschema van de commissie.

Hoe vraagt u het aan?

Download hier de aanvraagformulieren voor een bijdrage onder € 1.000,- en hier voor een bijdrage hoger dan € 1.000,-. U kunt uw aanvraag indienen bij Lariks. Op werkdagen tussen 9.00 uur en 17.00 uur afgeven bij de balie, per post of per mail via info@lariks-leusden.nl.

Hulp nodig? Neem contact op met Marije Bakker van Lariks.

Om een idee te geven van al toegekende aanvragen: