Aangepast sporten

 Sport en bewegen is voor iedereen!

Sport en bewegen is voor iedereen!
Zaterdag 22 september 2018
Tijd: 10:00-12:00
Locatie: Sportcentrum Burgemeester Buiningpark, Leusden

De ‘Dag van de aangepaste sport’ wordt georganiseerd voor iedereen (jong of oud, licht tot zeer beperkt, fysiek, verstandelijk, visueel of psychosociaal, man of vrouw) die een passende sport zoekt en/of beoefent.
In opdracht van de Stichting Passend Sporten Midden Nederland organiseren wij, de Buurtsportcoaches, deze mooie ‘Dag van de aangepaste sport’. Dit doen wij samen met alle verenigingen en instanties met een passend sport- en beweegaanbod uit de gemeenten Amersfoort, Baarn, Bunschoten, Leusden, Soest en Woudenberg.
Letterlijk iedereen is welkom op deze dag, ook diegene die buiten de desbetreffende gemeentes wonen.
 
Aangepast sportenSymposium
Tijdens het symposium zullen ervaringsdeskundigen en professionals uit het werkveld u meenemen in de wereld van passend sport en bewegen.
Oproep aan de verenigingen en sportaanbieders: 
Deze dag is natuurlijk onmogelijk te organiseren zonder de onvervangbare inbreng en bijdrage van jullie als sportvereniging. Voelt u zich aangesproken door het evenement en wilt u een leuke positieve bijdrage leveren aan deze dag bijvoorbeeld door een clinic met uw eigen sportgroep te geven, een stand met informatie te bemensen, door het beschikbaar stellen van folders/flyers of heeft u een ander leuk idee? Dan kunt u contact opnemen met Sjamana Wijsmuller. Sjamana is de regiocoördinator voor aangepaste sport. Zij is het beste te bereiken via:
SWijsmuller@sro.nl of 06-12438849.
Vul vóór 1 juli a.s. alvast de 6 vragen uit onderstaande link in te vullen (30 sec tijd), zodat wij een beeld hebben wie wat wil bijdragen op deze dag.