Stap 1: Algemene informatie
Titel van de vacature
trainer rolstoelbasketbal
Wijk waar de werkzaamheden worden uitgevoerd. Keuze uit:
Leusden
Taakomschrijving
GSVA (Gehandicapten Sportvereniging Amersfoort en omstreken) is een omni-vereniging voor sporters met een lichamelijke beperking. We zijn op zoek naar een enthousiaste trainer rolstoelbasketbal (m/v)
De taakomschrijving is als volgt:
  • trainen van onze rolstoelbasketballers. Hoeft geen ervaring te hebben met een rolstoel. Natuurlijk is affiniteit met deze doelgroep wel gewenst.
Gevraagde vaardigheden en competenties:
  • affiniteit met (aangepast) sporten
  • betrouwbaar
  • enthousiasmerend en betrokken
  • gericht op samenwerken
  • kunnen coachen en trainen
Tijdsbesteding
minder dan 4 uur per week
Korte omschrijving van de organisatie
Bewegen is belangrijk. Bewegen is gezond. Bewegen is leuk. Dat geldt voor jong en oud. En een lichamelijke of visuele beperking hoeft daarbij niet in de weg te staan. Het doel van GSVA is het scheppen van randvoorwaarden waardoor het lichamelijk gehandicapten in de regio mogelijk wordt te sporten. Het huidige sportaanbod bestaat uit tafeltennis, zwemmen, H- en E-hockey en rolstoelbasketbal. GSVA is een vereniging die door vrijwilligers wordt ondersteund. Zo kent elke sectie een coördinator en zijn er gespecialiseerde trainers. Bij de zaalsporten zijn we niets zonder ballenrapers en materiaalmensen. De watersporters worden door een team begeleiders in en uit het water geholpen en het vervoer is in handen van vrijwillige chauffeurs. Ook de communicatie van de vereniging is in handen van vrijwilligers. De website wordt onderhouden door een webmaster en het clubblad wordt gemaakt door een redactieteam. Ook het bestuur is in handen van vrijwilligers. Hebt u belangstelling? Kom langs of neem contact met ons op. Ook uw expertise, tijd en of energie kunnen we goed gebruiken! Ons credo is: van vrijwilligers zijn er nooit teveel!
URL naar vacature op eigen website
http://www.gsva.info
Stap 2: Adresgegevens
Naam
Ank van de Beek
Telefoonnummer
06-49140070
E-mailadres
secretariaat@gsva.info
Website organisatie
http://www.gsva.info

Reageren of meer informatie?

Wilt u reageren of meer informatie over deze vrijwilligerswerkvacature? Maak gebruik van onderstaand formulier. Uw reactie wordt direct per email verstuurd naar Sociaal Plein Leusden.