verwenmiddag

Verwenmiddag voor vrijwilligers Larikslaan2

img_6701Eindelijk was het zover, donderdag 27 oktober werd een aantal vrijwilligers van Larikslaan2 verwend met een gezellige middag. Vorig jaar werd er tijdens de Matcbeurs een match gesloten tussen Dorien Raaijmakers van schoonheidssalon Dorien, Philippe Klerkx van Uit-spanning en Nancy Hooijer van Larikslaan2.

Dorien heeft de dames en heren in de watten gelegd met een gezichtsbehandeling. Omdat Dorien alleen was als specialiste moesten de vrijwilligers ook zelf aan de slag maar onder het genot van een hapje en een drankje was ook dat genieten.

Tussendoor konden de vrijwilligers plaatsnemen op de massagestoel. Na een korte kennismaking waarbij eventuele klachten werden besproken gaf  Philippe iedereen een passende massage.

Na een jaar waarin de vrijwilligers als vrijwillige seniorenvoorlichter, vrijwilliger bij ’t Binnenhuys of als vrijwilliger voor levensboeken hard hebben gewerkt, was deze gezellige middag zeker verdiend. De vrijwilligers konden weer met goed verzorgde huidjes, losse spieren en ontspannen naar huis.

Zonder Schoonheidssalon Dorien en Uit-spanning hadden we deze verwenmiddag niet kunnen aanbieden. Philippe en Dorien: bedankt!