bibliotheek

WensboomLeusden

WensboomWensboomLeusden voor vrijwilligersdiensten

Als u een klusje in huis hebt dat u niet zelf (meer) kunt doen, dan kunt u WensboomLeusden bellen om te kijken of er een vrijwilliger is die het klusje kan opknappen. Ook als u voor iets anders iemand nodig heeft, bijvoorbeeld als u graag iemand mee heeft als u naar de dokter moet, kunt u WensboomLeusden bellen.

De mensen aan de telefoon van WensboomLeusden luisteren goed naar u en gaan dan na of uw vraag bij WensboomLeusden thuis hoort. Als dat zo is dan zoeken ze een geschikte vrijwilliger. Als dat niet zo is dan verwijzen zij u door naar een telefoonnummer waar uw vraag wel thuis hoort.

Klusjes die door de vrijwilligers van WensboomLeusden opgeknapt kunnen worden,

  • duren niet langer dan ongeveer anderhalf uur,
  • zijn ‘eindig’; dat betekent dat ze in één keer klaar zijn (bijvoorbeeld het repareren van een lamp waar u niet bij kunt of het verplanten van een struik in de tuin), of die na een paar keer achter de rug zijn (bijvoorbeeld een paar keer boodschappen doen omdat u net uit het ziekenhuis komt),
  • zijn gratis (alleen een jaarlijks lidmaatschap is vereist, zie hieronder),
  • betreffen niet het repareren van apparaten (daar is het repaircafé voor),
  • betreffen niet dienstverlening die ook door bedrijven wordt verzorgd (bijvoorbeeld het reguliere tuinonderhoud).

WensboomLeusden is een vereniging. Wie een klusje gedaan wil hebben of wie als vrijwilliger klusjes wil doen, wordt lid van de vereniging. De lidmaatschapskosten zijn € 5,– per jaar.

U kunt WensboomLeusden bereiken: Per telefoon: 06 12688639 (van dinsdag t/m vrijdag van 10.00 tot 12.30 uur). Via de mail: info@wensboomleusden.nl. Of kom gewoon even langs in de bibliotheek (van dinsdag t/m vrijdag van 10.00 tot 12.30 uur)

‘WensboomLeusden’ vindt u in de bibliotheek in de Hamershof.

Elke dinsdag t/m vrijdag bent u tussen 10.00 uur en 12.30 uur welkom bij de bemiddelaars tussen vraag en aanbod in de bibliotheek.

Om gebruik te kunnen maken van de dienstverlening van WensboomLeusden moet,  als tegemoetkoming voor de kosten, voor € 5 per jaar lid wordt van de vereniging. Voor elkaar, met elkaar. In Leusden hoeft niemand er alleen voor te staan

Kijk ook hier