Stap 1: Algemene informatie
Titel van de vacature
Cursus administratrice
Wijk waar de werkzaamheden worden uitgevoerd. Keuze uit:
Leusden
Taakomschrijving
Stichting Latent Talent is een stichting met als doel het laten ontdekken van de verborgen talenten, die iedereen in zich heeft. De cursussen worden aan kleine groepen gegeven en door de informele sfeer ontstaan er vanzelf sociale contacten. Dankzij de inspanning van vele enthousiaste en vakkundige docenten, zijn er al ruim 40 jaar vele educatieve en recreatieve cursussen gegeven. ADMINISTRATIE voor het vastleggen van de vele cursussen: Om de cursusadministratie in goede banen te leiden zoeken wij met spoed een werkgroeplid met een administratief talent!
De taakomschrijving is als volgt:
  • Het werk houdt o.a. in dat de inschrijvingen worden verwerkt, cursisten en docenten worden geinformeerd over het wel- of niet-doorgaan van de cursussen. Daarnaast is er regelmatig mailcontact met docenten en cursisten. Een en ander gaat allemaal digitaal aan de hand van Excel bestanden. Drukste periode is de periode van half augustus t/m eind september als het cursusseizoen is geopend! Vanzelfsprekend is er hulp en ondersteuning van de andere Werkgroepleden. In de rest van het jaar bent u gemiddeld 2 tot 3 uur per week actief met dit mooie werk.
Gevraagde vaardigheden en competenties:
  • Werken met Excel
Tijdsbesteding
2 tot 3 uur per week vanaf oktober t/m juli. Vanaf half augustus t/m eind september is het 10 – 15 uur per week!
Korte omschrijving van de organisatie
Latent Talent is een Stichting met als doelstelling het laten ontdekken van verborgen talenten, die iedereen in zich heeft. De Stichting organiseert > 100 cursussen per jaar op vele gebieden. De Werkgroep vrijwilligers bestaat uit 8 mannen en vrouwen die alleen hun specifieke taken hebben, als cursus begeleider(ster), verzorgen van de mailings, de website etc.
URL naar vacature op eigen website
http://www.latenttalent.org
Stap 2: Adresgegevens
Naam
Alexander Artz
 
Telefoonnummer
0620736977
E-mailadres
am.artz@kpnmail.nl
Website organisatie
http://www.latenttalent.org

Reageren of meer informatie?

Wilt u reageren of meer informatie over deze vrijwilligerswerkvacature? Maak gebruik van onderstaand formulier. Uw reactie wordt direct per email verstuurd naar Sociaal Plein Leusden.