Algemene informatie
Wijk waar de werkzaamheden worden uitgevoerd. Keuze uit:
Leusden
Taakomschrijving
Verpleeghuis Lisidunahof zoekt vrijwilligers ter ondersteuning bij de muziek en zangochtend.
De taakomschrijving is als volgt:
  • Samen met een leuke, betrokken vrijwilligersgroep organiseert en verzorgt u de muziek- en zangochtend binnen Lisidunahof.
Gevraagde vaardigheden en competenties:
  • U bent betrokken en hebt een verantwoordelijkheidsgevoel
  • U beschikt over een “vrijwillig, maar niet vrijblijvend”-mentaliteit
  • U vindt het leuk om iets te betekenen voor de dementerende bewoners van Lisidunahof. Extra aandacht, een praatje; u begrijpt dat door uw hulp meer inidividuele aandacht gegeven kan worden.
  • U bezit vaardigheden om met deze groep in gesprek te komen
Tijdsbesteding
2 uur per 2 weken
Korte omschrijving van de organisatie
Psychogeriatrisch zorgcentrum Lisidunahof ligt aan de rand van Leusden. Het is een licht en modern verpleeghuis waar het goed wonen, leven en werken is. Er zijn (nu nog) 2 woonafdelingen, maar Beweging3.0 realiseert 14 woongroepen voor ouderen én jongeren met dementie. Binnen de nieuwe kleinschalige woongroepen in Lisidunahof wonen 9 bewoners. De huiselijke situatie wordt zo veel mogelijk nagebootst waardoor het voor de bewoners mogelijk is een zo normaal mogelijk leven te leiden. Juist de kleinschaligheid van de groep maakt dat er optimaal aandacht is voor de individuele bewoner. De bewoners voeren een ‘gewoon’ huishouden door samen te eten, af te wassen, boodschappen te doen en eten te koken. Dit sluit aan bij de leefwijze die de bewoner voorheen ook gewend was en dit biedt herkenning. Een vast team van medewerkers biedt verpleeghuiszorg en welzijn.
URL naar vacature op eigen website
http://www.beweging3.nl/nl/lisidunahof/2049/
Adresgegevens
Naam
Janet de Oude Mooi
Adres
Lisidunalaan 18 Leusden 3833 BS Nederland Map It
Telefoonnummer
033-4326159
E-mailadres
janet.deoude@beweging3.nl
Website organisatie
http://www.beweging3.nl/nl/lisidunahof/2049/

Reageren of meer informatie?

Wilt u reageren of meer informatie over deze vrijwilligerswerkvacature? Maak gebruik van onderstaand formulier. Uw reactie wordt direct per email verstuurd naar Sociaal Plein Leusden.