Algemene informatie
Wijk waar de werkzaamheden worden uitgevoerd. Keuze uit:
Leusden
Taakomschrijving
Lisidunahof Leusden / woongroep Hagenouw (jonge mensen met dementie) zoekt vrijwilligers die willen ondersteunen bij het ontbijt.
De taakomschrijving is als volgt:
• Onder verantwoordelijkheid van een medewerker ondersteunt en begeleidt u bewoners met het ontbijt. U dekt de tafel, schenkt melk in en helpt zo nodig met het smeren en snijden van brood. Na afloop van de maaltijd ruimt u op. U verzorgt voor de bewoners koffie/thee, maakt een praatje.
Gevraagde vaardigheden en competenties:
• U vindt het leuk om iets te betekenen voor de (jonge) dementerende bewoners van Lisidunahof. Extra aandacht, een praatje; u begrijpt dat door uw hulp meer inidividuele aandacht gegeven kan worden.
Tijdsbesteding
In de ochtend van 8.00-10.00 uur
Korte omschrijving van de organisatie
Psychogeriatrisch zorgcentrum Lisidunahof ligt aan de rand van Leusden. Het is een licht en modern verpleeghuis waar het goed wonen, leven en werken is. Er zijn (nu nog) zes woonafdelingen, maar Beweging 3.0 realiseert 14 woongroepen. Binnen de nieuwe kleinschalige woongroepen in Lisidunahof wonen 9 bewoners. De huiselijke situatie wordt zo veel mogelijk nagebootst waardoor het voor de bewoners mogelijk is een zo normaal mogelijk leven te leiden. Juist de kleinschaligheid van de groep maakt dat er optimaal aandacht is voor de individuele bewoner. De bewoners voeren een ‘gewoon’ huishouden door samen te eten, af te wassen, boodschappen te doen en eten te koken. Dit sluit aan bij de leefwijze die de bewoner voorheen ook gewend was en dit biedt herkenning. Een vast team van medewerkers biedt verpleeghuiszorg en welzijn.
URL naar vacature op eigen website
http://www.beweging3.nl/nl/lisidunahof/2049/

Adresgegevens
Naam
Janet de Oude Mooi
Adres
Lisidunalaan 18
Leusden 3833 BS
Nederland
Map It

Telefoonnummer
033-4326159
E-mailadres
vrijwilligers.lisidunahof@beweging3.nl

Website organisatie
http://beweging3.nl

Reageren of meer informatie?

Wilt u reageren of meer informatie over deze vrijwilligerswerkvacature? Maak gebruik van onderstaand formulier. Uw reactie wordt direct per email verstuurd naar Sociaal Plein Leusden.