Stap 1: Algemene informatie
Titel van de vacature
Werkgroeplid van Latent Talent
Wijk waar de werkzaamheden worden uitgevoerd. Keuze uit:
Leusden
Taakomschrijving
Talent gezocht voor Latent Talent werkgroep Latent Talent is een stichting met als doelstelling het laten ontdekken van de verborgen talenten, die iedereen in zich heeft. De cursussen van Latent Talent worden aan kleine groepen gegeven en door de informele sfeer ontstaan er vanzelf sociale contacten. Dankzij de inspanning van vele enthousiaste en vakkundige docenten, zijn er al 40 jaar vele educatieve en recreatieve cursussen gegeven. Om alles achter de schermen in goede banen te leiden is een werkgroep van vrijwilligers actief met o.a. de coordinatie tussen de cursisten en docenten, met de communicatie en met het contact houden met alle locaties waar de cursussen worden gehouden. Voor deze werkgroep, die nu uit zeven leden bestaat, zoeken wij nog enthousiaste nieuwe leden. Heeft u belangstelling en/of wilt u meer weten over wat de werkzaamheden zoal inhouden, dan zien wij graag uw reactie tegemoet. U kunt daarvoor contact opnemen met voorzitter Alexander Artz, tel.no. 033-4946963 of via E-mail: am.artz@kpnmail.nl
De taakomschrijving is als volgt:
  • Voor deze werkgroep, die nu uit zeven leden bestaat, zoeken wij nog enthousiaste nieuwe leden.
Gevraagde vaardigheden en competenties:
  • Sociaal, talent om te organiseren
Tijdsbesteding
Gemiddeld minder dan 2 uur per week
Korte omschrijving van de organisatie
Latent Talent is een stichting met als doelstelling het laten ontdekken van de verborgen talenten, die iedereen in zich heeft. De cursussen van Latent Talent worden aan kleine groepen gegeven en door de informele sfeer ontstaan er vanzelf sociale contacten.
Stap 2: Adresgegevens
Naam
Willem Posthumus Meyjes
Telefoonnummer
06-41942907
E-mailadres
posthumusmeyjes@gmail.com
Website organisatie
http://www.latenttalent.org

Reageren of meer informatie?

Wilt u reageren of meer informatie over deze vrijwilligerswerkvacature? Maak gebruik van onderstaand formulier. Uw reactie wordt direct per email verstuurd naar Sociaal Plein Leusden.