Taakomschrijving
Dandélion dagopvang zoekt een vrijwilliger voor het koken van warme maaltijden.
Zin om lekker de handen uit de mouwen te steken in een leuke, inspirerende omgeving? Kleinschalig kinderdagverblijf op de boerderij zoekt een enthousiaste vrijwilliger. U kunt bij ons terecht als kook vrijwilliger in onze keuken. We bereiden zelf warme maaltijden voor de kinderen. Hierbij maken we regelmatig gebruik van producten uit onze eigen tuin. Koken verschillende gerechten uit alle windstreken en proberen regelmatig nieuwe recepten.
De taakomschrijving is als volgt:
  • U houdt van koken en vindt het leuk om in een enthousiaste, dynamische omgeving een maaltijd te bereiden voor kinderen in de leeftijd van 1 – 4 jaar. U bent een enthousiaste aanpakker met initiatief en bedenkt ook nieuwe maaltijden. Naast het koken zelf bent u bereid om ook te helpen met het uitserveren van de maaltijd en het opruimen van de keuken na het eten.
Gevraagde vaardigheden en competenties:
  • je hebt ervaring met koken
Tijdsbesteding
Het betreft één of twee vaste ochtenden van 10 uur tot ongeveer 13:30 uur.
Korte omschrijving van de organisatie
Bij Dandélion dagopvang vinden we het belangrijk om de kinderen van klein tot groot een uitdagend programma te bieden binnen een kleinschalige setting in onze verbouwde boerderij.
We hebben de kinderen veel te bieden door de ruimte op de groepen, de ruimte om de boerderij, de dieren, de moestuin en het achtergelegen natuurgebied. Een plek waar je kan spelen, ontdekken, jezelf kan ontwikkelen en waar je mag zijn wie je bent.
Stap 2: Adresgegevens
Naam
Ben Huppelschoten
Adres
Horsterweg 26
Stoutenburg 3835 PS
Nederland
Map It
Telefoonnummer
033 3011985
E-mailadres
b.huppelschoten@dandeliondagopvang.nl
Website organisatie
http://www.dandeliondagopvang.nl

Reageren of meer informatie?

Wilt u reageren of meer informatie over deze vrijwilligerswerkvacature? Maak gebruik van onderstaand formulier. Uw reactie wordt direct per email verstuurd naar Sociaal Plein Leusden.